Regiobestuur, SMA West-Brabant : Eric Fransen

SMA Profielfoto Eric Fransen Zuid

De dagelijkse werkzaamheden van Eric

Ik heb nu ruim 30 jaar ervaring opgebouwd in met name sales en delivery rollen, waarmee nu vooral leuk vindt om mijn ervaring te delen met anderen. Zo kan ik enorm blij worden van een collega die door wat begeleiding die deal weet te sluiten en weer een stap maakt qua ervaring. Bij CM werk ik in een zeer dynamische omgeving, zijn we als “disrupter” in de markt vooral gericht op hoe dingen anders kunnen: sneller, klantgerichter en tegen lagere kosten. Dat vraagt om veel flexibiliteit van mijzelf en het hele salesteam. Creatief zijn, anders denken dat geeft energie en dat maakt mijn rol enorm boeiend!

CM levert verschillende diensten (zoals berichten, betalingen, authenticaties) in het mobiele kanaal zodat bedrijven beter kunnen communiceren met hun eindgebruikers, doeltreffender hun marketing uitvoeren en meer sales realiseren. Dit doen we voor meer dan 20.000 bedrijven in verschillende landen. Toen ik 9 jaar geleden gestart ben bij CM, waren we met 30 medewerkers, nu telt CM meer dan 300 collega’s. Erg leuk om een bijdrage te kunnen leveren aan deze groei!

 

Toegevoegde waarde SMA voor Eric

Sinds twee jaar ben ik bestuurslid voor de regio Zuid West. Een nieuwe regio destijds, samen met Loek en Mehmet opgezet en afgelopen jaar voor het eerst het sales event Zuid georganiseerd. Voor mij is elke SMA bijeenkomst een feestje, je doet een stuk kennis op in je favoriete werkgebied en deelt ervaringen uit. Enorm fijn om met vakgenoten te kunnen sparren zodat je met meer inzichten vertrekt na een bijeenkomst. Een SMA lidmaatschap is daarmee eigenlijk te beschouwen als een stuk opleiding, een prettige vorm van permanente educatie!

 

Naast het werk en de SMA

Naast leuk werk, leerzame SMA activiteiten en bijeenkomsten, verkeer ik ook nog in de gelukkige omstandigheid te mogen genieten van twee inmiddels volwassen dochters Sophie en Claire en een geweldige partner Hubertha. Met haar reis ik graag de wereld rond om de mooie natuur en dieren te bekijken en vast te leggen. Zo zijn in oktober 2018 Kenia en Tanzania doorgereisd en hebben echt hele mooie momenten beleefd. Op sportief vlak sla ik graag een balletje op de golfbaan en loop ik hard om de conditie op peil te houden.  

 

Wil je een keer met mij van gedachten wisselen over een van bovengenoemde onderwerpen aarzel dan niet en stuur mij een mailtje!

Sales motto's

Salesmotto Emily Dobbe

Emily Dobbe

Sales en - accountmanager bij Karpi Group

Zonder wrijving geen glans

Meer lezen

Salesmotto Luciën Kamps

Sales Director EMEA West Planon Software

Stop met interessant te doen, wees geïnteresseerd!

Meer lezen

Harjan van Velthuizen

Salesmanager bij HSO

“Verkoop zo, dat een klant morgen weer bij je wil kopen. Je relatie met de klant moet oprecht, inhoudelijk en op basis van wederzijds vertrouwen zijn.”

Meer lezen

Salesmotto Christian Vijn

Salesmanager Xebia

Win-Win of geen akkoord!

Meer lezen

Manon van Valenberg

Teammanager New Business & Customer Succes Management, Infoland

Vrijheid, vertrouwen en verbinding

Meer lezen

Bianca Keijzer

Salesmanager, Centraal Beheer

Speel geen spel, maar speel

Meer lezen

Pourya Dadres

Account Executive, Zoom Video Communications

Selling is a craft. Be(come) an artist

Meer lezen

Olivier Rebollo

Business Development Manager voor West Europa

“Mensen doen zaken met mensen”

Meer lezen

Roy Coomans

Accountmanager Industrie

“Ken je klant door en door en zorg ervoor dat je klant jou kent”

Meer lezen

Annemarie Engels

Community Manager

“Connecting people drives sustainable business growth”

Meer lezen