Regiobestuur SMA West, Mark Goeman

De dagelijkse werkzaamheden van Mark

In 2000 ben ik gestart bij ALD Automotive en inmiddels heb ik ruim 18 jaar sales ervaring op het gebied van tenders, implementatie en met het beheer van complexe internationale klanten met wagenparken tussen de 500 en 4.000 voertuigen. De missie is om vrijheid in mobiliteit te bieden. In een steeds complexere wereld eenvoud brengen. En voor ieder bedrijf met de juiste eigen mobiliteitsoplossing komen.

ALD Automotive is een toonaangevende aanbieder in 43 landen als het aankomt op autoleasing en wagenparkbeheer. Internationale en lokale teams werken continue samen om maatwerk oplossingen te bieden, afgestemd op de mobiliteitswensen -en behoeften van de klant. Met innovatieve producten en een optimale dienstverlening, helpt ALD Automotive fleet- en mobiliteitsmanagers hun dagelijks werk gemakkelijker te maken en ze te ontzorgen. Klanttevredenheid vormt dan ook de kern van de strategie.

 

Toegevoegde waarde SMA voor Mark

Sinds 2014 zijn wij als bedrijf lid van de SMA en sinds 2018 ben ik bestuurslid bij SMA West. De SMA biedt veel toegevoegde waarde voor mijn dagelijkse werkzaamheden. Nergens anders dan bij de SMA krijg je de unieke kans om in de keuken van andere bedrijven te kijken. De verkregen content vanuit andere branches geeft je de kennis om binnen je eigen bedrijf en bij klanten anders te kunnen denken en daarmee oplossingen te creëren. Daarnaast zorgt de SMA voor inspirerende sprekers die aan je eigen ontwikkeling bijdragen. Als bestuurslid voor SMA West ga ik me in 2019 bezig houden met het opstellen van het programma. Geïnspireerd door de bijeenkomsten binnen de regio’s wil ik de meest inspirerende bedrijven gaan selecteren!

 

Naast het werk en de SMA

Ik ben een enorme liefhebber van auto’s en op de dagen dat ik vrij ben en de zon schijnt, kan men mij tegenkomen in een originele VW Golf GTI MKII uit de jaren 80 en een Mazda MX-5. Betaalbaar rijplezier van de bovenste plank! Daarnaast ben ik zo’n vier a vijf weken per jaar vrijwilliger bij Stichting Sailwise. Ik zeil met mensen die een lichamelijke of zintuigelijke beperking hebben, mensen met Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH) en mensen met een verstandelijke beperking. Ook de Algemeen Dagelijkse Zorg (ADL hulp) maakt onderdeel uit van vrijwilligerswerk.

 

Wil je een keer met mij van gedachten wisselen over een van bovengenoemde onderwerpen aarzel dan niet en stuur mij een mailtje! m.goeman@sma.nl

Sales motto's

Salesmotto Emily Dobbe

Emily Dobbe

Sales en - accountmanager bij Karpi Group

Zonder wrijving geen glans

Meer lezen

Salesmotto Luciën Kamps

Sales Director EMEA West Planon Software

Stop met interessant te doen, wees geïnteresseerd!

Meer lezen

Harjan van Velthuizen

Salesmanager bij HSO

“Verkoop zo, dat een klant morgen weer bij je wil kopen. Je relatie met de klant moet oprecht, inhoudelijk en op basis van wederzijds vertrouwen zijn.”

Meer lezen

Salesmotto Christian Vijn

Salesmanager Xebia

Win-Win of geen akkoord!

Meer lezen

Manon van Valenberg

Teammanager New Business & Customer Succes Management, Infoland

Vrijheid, vertrouwen en verbinding

Meer lezen

Bianca Keijzer

Salesmanager, Centraal Beheer

Speel geen spel, maar speel

Meer lezen

Pourya Dadres

Account Executive, Zoom Video Communications

Selling is a craft. Be(come) an artist

Meer lezen

Olivier Rebollo

Business Development Manager voor West Europa

“Mensen doen zaken met mensen”

Meer lezen

Roy Coomans

Accountmanager Industrie

“Ken je klant door en door en zorg ervoor dat je klant jou kent”

Meer lezen

Annemarie Engels

Community Manager

“Connecting people drives sustainable business growth”

Meer lezen