Sales Event 2019 : Masterclass Paul Bartels

20190314 SMA Sales Event Masterclass Paul Bartels foto 2Paul Bartels is docent Ondernemerschap bij Avans Hogeschool in Breda. Hij begon zijn pitch over zijn Masterclass op een ongebruikelijke manier en had daarmee direct de aandacht. “Dat klikt mooi he, ‘Live your potential’. En wij zijn ermee aan de slag gegaan. We hebben 250 tweedejaars studenten een week lang uitgedaagd. Ze kwamen net terug van vakantie en van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat hebben wij hen uit hun comfortzone gehaald, met maar één doel: Live your potential!. Ze hebben actieplannen gemaakt, écht een stap vooruit gezet en het team is enorm sterk geworden. Op dat moment wisten wij dat als dit kan met studenten, we de uitdaging ook zeker aan zouden kunnen gaan met verkopers en verkoopteams. Dus nu zoeken we een aantal bedrijven die geïnteresseerd zijn in deze nieuwe aanpak.”

 

Belangrijkste boodschap

 

“De Masterclass van het Sales Event is een proeverij geworden van een veel langere cursus. We zijn gaan dansen, zingen en uit de comfort zone gegaan! Door middel van onze overtuigingen en gedachten creëren we de externe wereld zoals we deze ervaren. Dat wat binnen het team en met klanten goed gaat en ook dat wat verbeterd kan worden, is beïnvloedbaar door de poort te openen van deze innerlijke wereld. De ‘acht sleutels van sales-succes’ geven de toegang en inzichten om het bij iedereen aanwezige potentieel verder te benutten. Tijdens de masterclass hebben de deelnemers een sales scan ingevuld voor zichzelf en/of het team. Er is ook een eerste aanzet voor verdere groei ervaren.”

 

… door de ogen van deelnemer Mehmet Genc

 

“In de sessies van Paul Bartels draaide alles om uit je comfortzone gaan en dat hebben we geweten. Iedereen kwam terughoudend binnen, en liepen zingend, lachend en dansend naar buiten. De reacties waren erg positief, de deelnemers vonden de aanpak vernieuwend en veelbelovend. De sfeer was informeel en vertrouwd en binnen een half uur werden persoonlijke verhalen met elkaar gedeeld. Gaaf om te zien dat dit binnen zo’n korte tijd gerealiseerd kan worden.”

 

Presentatie

 

Paul heeft tijdens zijn Masterclass geen presentatie gebruikt

Sales motto's

Lars Nijhof

Sales Representative, Deltics

Hoe minder ik spreek, hoe beter het gesprek

Meer lezen

Emily Dobbe

Accountmanager Karpi

Zonder wrijving geen glans

Meer lezen

Manon van Valenberg

Teammanager New Business & Customer Succes Management, Infoland

Vrijheid, vertrouwen en verbinding

Meer lezen

Bianca Keijzer

Salesmanager, Centraal Beheer

Speel geen spel, maar speel

Meer lezen

Pourya Dadres

Account Executive, Zoom Video Communications

Selling is a craft. Be(come) an artist

Meer lezen

Julia Neleman

Salesmanager, Sonicbee

“Wie luistert, weet meer”

Meer lezen

Sander Rooken

Accountmanager

“Zeggen wat je doet en doen wat je zegt”

Meer lezen

Elise Nijenhuis

Key Accountmanager

“Het gaat niet om wat je verkoopt maar hoe je het verkoopt”

Meer lezen

2020

“Just do it” Cor Ludema Accountmanager Miele Professional Lees meer over Cor zijn salesmotto

Meer lezen

Marc van Hemert

Commercieel Directeur

"Alleen ga je sneller, samen kom je verder"

Meer lezen