SMA Partnerpagina : Yacht

.

SMA Logo Partnerpagina Yacht Zilver 2e versie 228 110

Website Yacht

Bezoekadres : Diemermere 25, 1112 TC Diemen        

E-mail : Geen

Telefoonnummer : 020- 3013100

Twitter Yacht

.

Als detacherings-, werving- en selectiebureau verbindt Yacht professionals met organisaties die het verschil willen maken. Dit doen wij vanuit onze overtuiging dat ‘werk dat ertoe doet mensen gelukkig maakt’.

Als grootste detacheerder van Nederland heeft Yacht als doel om zijn medewerkers (onze professionals) uitdagend werk te bieden waarmee zij de organisatie van onze opdrachtgevers continu verbeteren en verrijken. Zo stellen wij onze professionals en opdrachtgevers in staat om sámen het verschil te maken.

Detachering en werving en selectie

Organisaties kunnen bij ons terecht om tijdelijke opdrachten in te vullen, maar ook werving- en selectieactiviteiten nemen wij graag uit handen. Wij hebben ons gespecialiseerd in acht vakgebieden: IT, Finance, Engineering, Legal, HRM, Marketing & Communications, Supply Chain Management & Procurement en Sociaal Domein.

De juiste verbinding

Om als detacheerder de verbindende schakel te vormen tussen opdrachtgevers en onze professionals is het essentieel dat wij (de wensen van) beide partijen goed kennen. De vraag van onze opdrachtgevers is ons vertrekpunt. Van daaruit maken we de juiste verbinding. We verdiepen ons zorgvuldig in organisatie, cultuur en de markt van onze opdrachtgevers.

Onze professionals selecteren wij op uitmuntend vakmanschap én een speciale mix van vaardigheden. De persoonlijke en vakinhoudelijke betrokkenheid van onze recruiters helpt hen om snel de juiste match te maken.

Toegang tot kennis

Het Yacht Netwerk geeft professionals toegang tot een schat aan kennis. Denk hierbij aan best practices, rapporten en samen sparren met collega-professionals. Onze opdrachtgevers plukken hier de vruchten van: via de Yacht professional hebben zij toegang tot de kennis binnen hun vakgebied(en).

Kantoren in heel Nederland

Yacht maakt onderdeel uit van de Randstad Groep Nederland en heeft kantoren in Amsterdam, Utrecht, Zwolle, Eindhoven, Maastricht, Rotterdam en Groningen. Waar onze opdrachtgevers ook gevestigd zijn, wij zijn altijd dichtbij.­