SMA Partnerpagina : Nationale Nederlanden

Website Nationale Nederlanden

Bezoekadres : Prinses Beatrixlaan 35, Den Haag

Telefoonnummer : (070) 513 03 03

Twitter Nationale Nederlanden

.

Nationale-Nederlanden behoort met ruim 5 miljoen particuliere en zakelijke klanten tot de grootste en meest toonaangevende financiële dienstverleners van Nederland. Wij helpen klanten hun financiële toekomst zeker te stellen en willen financiële dienstverlening persoonlijker en relevanter maken voor onze klanten.

We bieden een compleet  assortiment aan producten waaronder verzekeringen, pensioenen, banksparen, sparen, hypotheken, beleggingen en leningen. De combinatie deskundige en betrokken medewerkers, goede producten en diensten en een juiste verhouding tussen prijs en kwaliteit stelt ons in staat de beste oplossing voor onze klanten te vinden.

Over NN

Nationale-Nederlanden is al sinds de negentiende eeuw actief op de Nederlandse markt en heeft  deskundigheid opgebouwd die we dagelijks inzetten om onze klanten op een persoonlijke manier verder te helpen in het leven. Nationale-Nederlanden is onderdeel van NN Group. NN Group kent verschillende merken waaronder: Nationale-Nederlanden, NN, NN Investment Partners, ABN AMRO Verzekeringen, Movir, AZL, BeFrank en OHRA.

Sinds 2014 is NN Group gestart met sponsoractiviteiten in de hardloopsport. Inmiddels zijn we de trotse sponsor van het NN Running Team en tientallen hardloopevenementen in Europa en Japan. In Nederland sponsort Nationale-Nederlanden, supporter van alle hardlopers, verschillende hardloopevenementen, zoals de NN Marathon Rotterdam.

Merken

Voor onze Nederlandse verzekeringsactiviteiten werken we onder verschillende labels en met verschillende partnerships:

– Nationale-Nederlanden is een grote financiële dienstverlener en biedt een compleet assortiment aan producten waaronder verzekeringen, pensioenen, banksparen, sparen, hypotheken, beleggingen en leningen.

ABN AMRO Verzekeringen is een joint venture van NN Group (51%) en ABN AMRO Bank (49%). We combineren het beste van twee werelden; de verzekeringskennis van Nationale-Nederlanden en de optimale service en advieskwaliteit van ABN AMRO Bank. Wij bieden ABN AMRO klanten levens- en schadeverzekeringen online aan via abnamro.nl/verzekeren, telefonisch via het callcenter en live via de bankkantoren.

OHRA is een algemeen verzekeringsmerk met meer dan 800.000 klanten. Particuliere en zakelijke klanten kunnen rechtstreeks zorgverzekeringen, pensioenen, levensverzekeringen en schadeverzekeringen afsluiten.

Zicht, risico- en verzekeringsadviseurs biedt ondernemers en particulieren inzicht in hun financiële situatie en adviseert hen over het voorkomen, opvangen en verzekeren van financiële risico’s. Met vestigingen door heel Nederland behoort Zicht tot de top 10 van professionele tussenpersonen in Nederland.

AZL adviseert pensioenfondsbesturen over wetgeving, actuariële zaken en pensioencommunicatie.

Movir is gespecialiseerd in individuele arbeidsongeschiktheidsverzekeringen voor medici, zakelijk professionals en ondernemers. Movir biedt verzekeringen aan via onafhankelijke financieel adviseurs.

BeFrank is een moderne online pensioenuitvoerder, die parallel aan de traditionele verzekeringsmaatschappijen en pensioenfondsen opereert. BeFrank wil klanten actief bij pensioenen betrekken. Dat geldt voor zowel werkgevers als hun werknemers.

Sales motto's

Lars Nijhof

Sales Representative, Deltics

Hoe minder ik spreek, hoe beter het gesprek

Meer lezen

Emily Dobbe

Accountmanager Karpi

Zonder wrijving geen glans

Meer lezen

Manon van Valenberg

Teammanager New Business & Customer Succes Management, Infoland

Vrijheid, vertrouwen en verbinding

Meer lezen

Bianca Keijzer

Salesmanager, Centraal Beheer

Speel geen spel, maar speel

Meer lezen

Pourya Dadres

Account Executive, Zoom Video Communications

Selling is a craft. Be(come) an artist

Meer lezen

Julia Neleman

Salesmanager, Sonicbee

“Wie luistert, weet meer”

Meer lezen

Sander Rooken

Accountmanager

“Zeggen wat je doet en doen wat je zegt”

Meer lezen

Elise Nijenhuis

Key Accountmanager

“Het gaat niet om wat je verkoopt maar hoe je het verkoopt”

Meer lezen

2020

“Just do it” Cor Ludema Accountmanager Miele Professional Lees meer over Cor zijn salesmotto

Meer lezen

Marc van Hemert

Commercieel Directeur

"Alleen ga je sneller, samen kom je verder"

Meer lezen