SMA Partnerpagina : Papendal

.

SMA Logo Partnerpagina Papendal Goud 228 110

Website Papendal

Bezoekadres : Papendallaan 3, 6816 VD Arnhem

E-mail : Geen

Telefoonnummer : 026-4837911 

Twitter Papendal

.

Papendal is het kloppend hart van de Nederlandse topsport. Wekelijks trainen ruim 400 sporttalenten en atleten op Olympic Training Centre Papendal. Laat u inspireren door de topsport! Bekijk de mogelijkheden voor zakelijke bijeenkomsten op Papendal. Maak  de keuze uit de prachtige moderne vergader- en congreszalen. Of boek een sportieve clinic met sportspreker bij uw meeting. Zodra u het terrein van Papendal nadert voelt u een sfeer die anders is dan anders. U komt aan in het hart van de Nederlandse topsport. De energie, kwaliteit en passie die de topsporters hier met zich mee brengen zetten de toon. Papendal is de locatie voor evenementen van 10 tot 3000 personen. De unieke omgeving biedt ruimte aan de organisatie van uw beurs, congres, vergadering of feest zowel indoor als outdoor.

Vanzelfsprekend zijn de accommodaties modern, ruim en licht. Dat past bij actief bezig zijn. Daarnaast zorgen de bosrijke omgeving aan de Veluwe in combinatie met het warme welkom van de medewerkers van Papendal voor een perfect verblijf. Papendal is de plaats waar mensen werken aan zichzelf. De wil om beter worden, als team beter samen te werken, kennis op te doen en kennis te delen. Papendal inspireert door deze actieve omgeving, door sporters die focus hebben en laten zien dat positieve inzet tot resultaten leidt.

Congres en vergaderzalen

U maakt gebruik van ruime zalen met veel daglicht en uitzicht op de groene omgeving, die veelal op de begane grond liggen en gemakkelijk zijn te vinden. Alle technische voorzieningen zijn standaard in de zalen aanwezig. Presenteren is een kwestie van ‘plug and play’ door slimme voorbereidingen voor uw laptop, een beamer en projectiescherm. Omdat geen van de 30 zalen een vaste opstelling heeft, kunt u kiezen uit de verschillende mogelijkheden. Twijfelt u over de beste keuze voor uw bijeenkomst? Uw accountmanager helpt u graag met uw keuze.

Eten en drinken

 

In het trendy Restaurant 20 28 van Hotel Papendal kijkt u uit op de golfbaan en de bossen van de Veluwe. Het is de ideale locatie voor een gezond en uitgebreid ontbijt, een smaakvolle en gevarieerde lunch en a la carte diners. Op prachtige zomeravonden kiezen trainers en cursusleiders er regelmatig voor om heerlijk buiten te dineren of te barbecueën. Wilt u liever in alle rust dineren in een besloten ruimte? Private dining kan natuurlijk ook. Op deze manier kan kennisoverdracht gewoon doorgaan.

Actieve clinics

 

Een training of vergadering krijgt extra effect wanneer u een onderbreking inlast met een actieve clinic. Koppel het thema van de clinic aan uw bijeenkomst; dit zorgt er voor dat ‘team building’ of ‘doelgericht werken’ letterlijk wordt ervaren door bijvoorbeeld een clinic rolstoelbasketbal of een clinic schermen met een topsporter. Een groot voordeel is dat u met uw team kunt overnachten in een van de 151 hotelkamers. Kies met allle gemak uit de 3- of 4-sterrenkamers, maak gebruik van wellness met fitness apparatuur en sauna, en geef u training nog meer effect.

Sales motto's

Salesmotto Emily Dobbe

Emily Dobbe

Sales en - accountmanager bij Karpi Group

Zonder wrijving geen glans

Meer lezen

Salesmotto Luciën Kamps

Sales Director EMEA West Planon Software

Stop met interessant te doen, wees geïnteresseerd!

Meer lezen

Harjan van Velthuizen

Salesmanager bij HSO

“Verkoop zo, dat een klant morgen weer bij je wil kopen. Je relatie met de klant moet oprecht, inhoudelijk en op basis van wederzijds vertrouwen zijn.”

Meer lezen

Salesmotto Christian Vijn

Salesmanager Xebia

Win-Win of geen akkoord!

Meer lezen

Manon van Valenberg

Teammanager New Business & Customer Succes Management, Infoland

Vrijheid, vertrouwen en verbinding

Meer lezen

Bianca Keijzer

Salesmanager, Centraal Beheer

Speel geen spel, maar speel

Meer lezen

Pourya Dadres

Account Executive, Zoom Video Communications

Selling is a craft. Be(come) an artist

Meer lezen

Olivier Rebollo

Business Development Manager voor West Europa

“Mensen doen zaken met mensen”

Meer lezen

Roy Coomans

Accountmanager Industrie

“Ken je klant door en door en zorg ervoor dat je klant jou kent”

Meer lezen

Annemarie Engels

Community Manager

“Connecting people drives sustainable business growth”

Meer lezen