SMA Partnerpagina : Possen

..SMA Logo Partnerpagina Possen Zilver 228 110

Website Possen

Bezoekadres : Pilotenstraat 56, 1059 CR Amsterdam

E-mail : sales@possen.com

Telefoonnummer : 020- 4084660

Twitter Possen

.

Confectiekleding is verleden tijd. POSSEN (www.possen.com) biedt in de Benelux een vooruitstrevend omnichannel retail concept met custom made kleding en ambachtelijke accessoires voor dames en heren. Via het label PAK (www.pak.nl) biedt POSSEN een laagdrempelig online concept aan voor custom made herenkleding.

Iedereen zou zich het genoegen moeten gunnen van een op maat gesneden pak of sportief jasje, een perfect passend shirt, een eigen overjas op maat en de luxe van goede en gedistingeerde schoenen in zacht en karaktervol leer. Tutto fatto a mano.

SMA beeldmateriaal possen variant 1Rondlopen in confectie is nu echt verleden tijd. Het is direct zichtbaar wanneer men een kledingstuk draagt dat op maat is gemaakt. Het sluit beter op het lichaam aan en geeft daardoor uitstraling en vertrouwen. Met zijn keuze voor stoffen, model en details laat de drager zien waar hij voor staat, dat hij zelf kiest voor aandacht en maatwerk en dat zijn gesprekspartner dat ook van hem mag verwachten.Technologische vooruitgang maakt het mogelijk om hoogwaardig maatwerk en vakmanschap met een korte levertijd en tegen aantrekkelijke prijzen te leveren. Anders gezegd, waarom zonder keuzevrijheid genoegen nemen met een nooit perfect passend kledingstuk uit het rek, terwijl u voor hetzelfde geld maatwerk kunt kiezen.

Possen heeft al bijna 50 jaar een passie voor maatwerk en de wensen van het individu. Door goed te luisteren naar uw wensen hebben wij een uitgebreide collectie ontwikkeld met maatwerk voor dames en heren. Met aantrekkelijke startprijzen – ook voor bedrijven en groepen (PAK Op Locatie) – tot en met sartoriaal topwerk in de cultuur van de grote Italiaanse meesters en Engels Savile Row vakmanschap. Grote keuzevrijheid in combinatie met korte levertijden. Kenmerkend is daarbij de unieke werkwijze en service van Possen: maatsessies en stijladviezen vinden plaats waar en wanneer u het uitkomt. U ontmoet onze ervaren senior tailors op afspraak thuis, op de zaak of in een Possen showroom, al dan niet in de vorm van een corporate incentive.

sma beeldmateriaal possen variant 3Eenmaal ingemeten ontvangt u uw eigen customer dashboard voor online garderobebeheer. Op deze manier heeft u altijd eenvoudig en overzichtelijk toegang tot uw bestelhistorie, persoonlijk profiel, wenslijst en lopende bestellingen. In uw dashboard kunt u rekenen op de persoonlijke online service op elk gebied; van herhaalbestelling tot reclamatie en onderhoud van uw garderobe.

Graag laten wij u als gewaardeerde SMA-relatie op een leuke manier kennismaken met het genoegen van maatwerk, keuzevrijheid, gemak en service. Maak een afspraak via tailor@possen.com en u ontvangt een aantrekkelijk SMA ledenvoordeel. Voor bedrijven en groepen bieden we het zeer aantrekkelijke PAK Op Locatie concept. Neem contact op via suits@pak.nl voor een op maat gesneden voorstel voor uw team/medewerkers.

 

 

 

 

 

 

Sales motto's

Lars Nijhof

Sales Representative, Deltics

Hoe minder ik spreek, hoe beter het gesprek

Meer lezen

Emily Dobbe

Accountmanager Karpi

Zonder wrijving geen glans

Meer lezen

Manon van Valenberg

Teammanager New Business & Customer Succes Management, Infoland

Vrijheid, vertrouwen en verbinding

Meer lezen

Bianca Keijzer

Salesmanager, Centraal Beheer

Speel geen spel, maar speel

Meer lezen

Pourya Dadres

Account Executive, Zoom Video Communications

Selling is a craft. Be(come) an artist

Meer lezen

Julia Neleman

Salesmanager, Sonicbee

“Wie luistert, weet meer”

Meer lezen

Sander Rooken

Accountmanager

“Zeggen wat je doet en doen wat je zegt”

Meer lezen

Elise Nijenhuis

Key Accountmanager

“Het gaat niet om wat je verkoopt maar hoe je het verkoopt”

Meer lezen

2020

“Just do it” Cor Ludema Accountmanager Miele Professional Lees meer over Cor zijn salesmotto

Meer lezen

Marc van Hemert

Commercieel Directeur

"Alleen ga je sneller, samen kom je verder"

Meer lezen