SMA Piet Heyn Award 2016

Op 27 oktober 2016 vindt voor de achtste keer de verkiezing van de SMA Piet Heyn Award plaats. Nederland is van oudsher een echt handelsland. Al in 1602 werd de VOC opgericht, destijds het grootste handelsbedrijf ter wereld en tevens de eerste naamloze vennootschap met vrij verhandelbare aandelen. Het had vestigingen over de hele wereld en was onder meer actief in Azië. Het gedachtegoed van de VOC wordt vaak in één adem genoemd met de naam van Piet Heyn. Terecht, want deze beroemde Nederlandse zeevaarder staat met zijn ontdekkingsdrang ook voor durf en vernieuwing. Bij de SMA is het al niet anders en mede daarom besloten we in 2009 één van onze awards te vernoemen naar deze zeeheld: de SMA Piet Heyn Award. De bedrijven die genomineerd worden, moeten organisaties zijn met lef en een innovatief, vooral ondernemende grondhouding.

 

Kandidaten SMA Piet Heyn 2016 

 

SMA Piet Heyn Award 2015 winnaar Ortec Coen Bos Henk Broeders Robbert de Haan Aart van Beuzekom

 

Op dit moment zijn 10 kandidaten bezig om te zorgen dat ze op het podium kunnen verschijnen op 27 oktober. Aan het eind van de avond, zal bekend worden gemaakt wie de winnaar van 2016 zal zijn. The Brown Paper Company, heeft samen met de SMA, dit proces begeleid.

 

Door op de foto te klikken is er meer achtergrondinformatie te vinden over het gevolgde proces om tot een winnaar te komen.

 

Key Note Speaker SMA Piet Heyn Award 2016

 

 

Vivienne van Eijkelenborg keynote Piet Heyn Award 2016Vivienne van Eijkelenborg zal de avond opluisteren met een presentatie. Vivienne, is de zakenvrouw van het jaar 2016. Vivienne borrelt van ideeën en is een kei in het omzetten van een productidee naar een award winnend  consumentenproduct dat waarde toevoegt aan het leven van jonge ouders en hun kinderen. Zo ontwikkelde ze samen met experts de best verkochte babyfles van Nederland: de Difrax S- fles. Maar ook de stilste en meest discrete borstkolf op de wereld. Keer op keer weet zij met de ontwikkeling en design van nieuwe producten de babymarkt te veranderen. Door op haar foto te klikken volgt er meer informatie over Vivienne.

 

Agenda SMA Piet Heyn Award 2016

 

Agenda SMA Piet Heyn Award 2016

 

Naast het optreden van Vivienne, zal de winnaar van de SMA Piet Heyn Award van 2016 bekend worden gemaakt. Tevens is er in het programma volop aandacht om te netwerken en met elkaar over het commerciële vlak van gedachten te wisselen. Dit alles onder het genot van een heerlijke maaltijd en bijpassende wijnen. Door op de foto te klikken, volgt de volgende agenda van de avond.

  

Locatie SMA Piet Heyn Award 2016

 

 

Piet Heyn Award, SS Rotterdam

 

De SMA Piet Heyn Award wordt dit jaar gehouden op het ss Rotterdam. Deze bevindt zich aan de 3e Katendrechtsehoofd 25, in de gelijknamige havenstad. Door op het logo te klikken volgt er meer informatie over het ss Rotterdam.

 

SMA heeft speciale afspraken (€ 109, incl. ontbijt) kunnen maken voor een overnachting op het schip. Klik hier om een kamer te reserveren.

 

SMA Piet Heyn Award 2015

 

SMA Piet Heyn Award 2015 Robbert de Haan Ortec

Vorig jaar mocht software ontwikkelaar Ortec uit Zoetermeer de prijs, uit handen van de jury-voorzitter, in ontvangst nemen. Na een spannende strijd lieten ze Ahrend en SLTN achter zich. Om nog weer even terug te blikken op deze avond, hebben we hiervoor filmmateriaal beschikbaar. Om deze beelden te zien, klik hiervoor op de foto van de prijsuitreiking aan commercieel directeur Robbert de Haan. De foto’s van de avond zijn op een ander gedeelte van onze website te zien.

 

Partners SMA Piet Heyn Award 2016

 

SMA Logo Brown Paper Company

 

The Brown Paper Company heeft de SMA gedurende het gehele selectieproces met de nodige kennis en kunde bijgestaan. Op basis van hun expertise zijn er uiteindelijk drie kandidaten overgebleven, die door een jury zijn beoordeeld. Klik op het logo voor meer informatie over The Brown Paper Company

 

 

 

 

SMA logo synergy groupSynergygroup heeft een interactieve app gebouwd, die gedurende het selecieproces is gebruikt door de kandidaten en die in aanloop naar de avond informatie heeft gegenereerd voor de gasten van de SMA Piet Heyn Award

 

 

 

Logo SS Rotterdam

 

ss Rotterdam, als event en cateringpartner om de avond in goede banen te leiden en zorg te dragen voor de juiste ambiance.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sales motto's

Salesmotto Emily Dobbe

Emily Dobbe

Sales en - accountmanager bij Karpi Group

Zonder wrijving geen glans

Meer lezen

Salesmotto Luciën Kamps

Sales Director EMEA West Planon Software

Stop met interessant te doen, wees geïnteresseerd!

Meer lezen

Harjan van Velthuizen

Salesmanager bij HSO

“Verkoop zo, dat een klant morgen weer bij je wil kopen. Je relatie met de klant moet oprecht, inhoudelijk en op basis van wederzijds vertrouwen zijn.”

Meer lezen

Salesmotto Christian Vijn

Salesmanager Xebia

Win-Win of geen akkoord!

Meer lezen

Manon van Valenberg

Teammanager New Business & Customer Succes Management, Infoland

Vrijheid, vertrouwen en verbinding

Meer lezen

Bianca Keijzer

Salesmanager, Centraal Beheer

Speel geen spel, maar speel

Meer lezen

Pourya Dadres

Account Executive, Zoom Video Communications

Selling is a craft. Be(come) an artist

Meer lezen

Olivier Rebollo

Business Development Manager voor West Europa

“Mensen doen zaken met mensen”

Meer lezen

Roy Coomans

Accountmanager Industrie

“Ken je klant door en door en zorg ervoor dat je klant jou kent”

Meer lezen

Annemarie Engels

Community Manager

“Connecting people drives sustainable business growth”

Meer lezen