SMA Sales Register

SMA Salesregister

 

Het SMA Salesregister is ontstaan vanuit de behoefte om een goed overzicht te hebben van alle gecertificeerde salesprofessionals. In het register kan iedereen worden opgenomen die met succes het assessment voor de persoonscertificering heeft gedaan en daarbij een persoonscertificaat heeft ontvangen van de SMA. En dus een titel mag voeren achter zijn of haar naam. De SMA onderscheidt de volgende titels:

  • –      ESP – Executieve Sales Professional (Commercieel Directeur)
  • –      SSP – Senior Sales Professional
  • –      SPr – Sales Practitioner (Young Sales Professional)

Daarnaast kom je voor een plek in het SMA Salesregister in aanmerking, als je (in 2006 of later) hebt deelgenomen aan één van de verkiezingstrajecten van de SMA en tot de Top drie bent gekomen.

Iedereen die in de registerlijst staat, heeft persoonlijk toestemming gegeven om in het register te worden opgenomen. Dit is wettelijk noodzakelijk wegens de wet op de persoonsprivacy. Het SMA Sales Register vind je hier.

 

Voor leden van de SMA met een persoonscertificering is opname in het SMA Sales Register kosteloos. Ben je (nog) geen lid, maar wil je wel worden opgenomen in het Sales Register, dan bedragen de kosten € 75,– per jaar (ex BTW).