Marijke van der Weide wint verkiezing Young Sales Professional Noord-Nederland

Marijke van der Weide wint verkiezing Young Sales Professional Noord-Nederland

Foto Goeran de Pater (voorzitter SMA Noord) en Marijke van der Weide

Marijke van der Weide (Nieuwe Buitensociëteit Zwolle & Theater Buitensoos) is gekozen tot Young Sales Professional van Noord-Nederland. Dat gebeurde tijdens het SMA Noordz Sales Event van de Sales Management Association op 16 november. Het Sales Event in de regio Noord werd dit jaar voor de derde keer georganiseerd en had opnieuw MartiniPlaza in Groningen als locatie. De verkiezing van Young Sales Professional werd in deze regio ook voor de derde keer gehouden en vormt mede de opmaat naar de landelijke verkiezingen. Verbinding en vasthoudendheid zorgen voor groei. Uit de voorverkiezingen in de regio Noord werden drie kandidaten gekozen die vandaag de jury moesten overtuigen van hun prestaties op het gebied van sales, klantgerichtheid, hun rol in de organisatie, complexiteit van de business en de mate van authenticiteit. Juryvoorzitter Henk Bloemers (Commercieel Directeur SC Heerenveen) sprak de drie kandidaten toe en gebruikte de volgende woorden voor winnaar Marijke van der Weide: “Als salesmanager bij Nieuwe Buitensociëteit Zwolle & Theater Buitensoos (onderdeel van Regardz) is Marijke een verbinder bij uitstek. Zij weet klanten op een warme en persoonlijke manier aan zich te binden. Haar vasthoudendheid en focus zorgt voor groei en een mooie uitbreiding van het klantenportfolio.”

De andere twee podiumkandidaten waren Niels van der Meulen (Kooi Security) en Sven Otten (fleQs). De drie kandidaten doen automatisch mee aan de landelijke verkiezing van Young Sales Professional 2017 waarbij Marijke de eerste ronde mag overslaan. De winnaar van de landelijke verkiezing wordt op 8 maart 2018 bekend gemaakt tijdens Het Sales Event in Noordwijk.

De deelnemers van het goedbezochte SMA Noordz Sales Event werden gedurende de middag geïnspireerd door diverse key-note sprekers waar onder Stef van der Ziel en break-out sessies over digitalisering van commercie.

Share this