Sprekers 20 juni

Pim Versteeg (Invictus Games 2020)ViceChairman at Stichting (foundation) Power of Freedom, Licenseholder/organiser of Invictus Games 2020 The Hague

Hoe haal je een groot evenement naar Nederland?

Nederland is in 2020 gastland voor de InvictusGames. 500 militairen uit zo’n 20landen strijden in wedstrijdverband om de hoogste plaats in 11 sportonderdelen. Alle militairen die deelnemen raakten in hun diensttijd psychisch of lichamelijk gewond. Het evenement vindt plaats in Den Haag en deels in Rotterdam. De games brengen behalve sporters en fans ook een lid van het Britse koninklijk huis naar Nederland: Prins Harry. Hij is beschermheer van de Invictus Games en zelf veteraan.Om dit evenement naar Nederland te halen is onder andere een bidbook geschreven. Pim Versteeg neemt ons mee in het binnenhalen (‘winnen’) van een dergelijk evenement, waarin de politieke lobby, zakelijke contacten en een grote drive belangrijke elementen zijn.Vanuit zijn ervaringen met enerzijds inkoop voor Defensie en vanuit zijn directierollen voor o.a. Cisco en Citrix weet hij een inspirerende brug te slaan naar tendermanagement.

 

Eline Wierstra high performance coach/trainster en tenniscoach

Wat is de rol van onze mentaliteit bij winst en verlies?

Als jong talent heeft ze op hoog niveau getennist maar ondanks vele opofferingen wist ze uiteindelijk net niet door te breken naar mondiaal niveau. Achteraf zegt ze hierover: “Ik was vooral gericht op het resultaat en niet zozeer op het proces dat leidde tot het resultaat”. Als coach is ze op zoek gegaan naar het antwoord waarom het ene talent de top wel haalt en de ander niet. “Wat heb je nodig om te winnen?” is voor haar een rode draad in de mentale begeleiding van talenten en topsporters. “Het mentale aspect is mede doorslaggevend voor het verschil tussen winnen en verliezen. Dit geldt niet alleen voor de sport, maar ook in het werk”. Wat kunnen wij leren van toptenniser Kiki Bertens? Mede aan de hand van de stappen van Kiki Bertens naar de wereldtop (onder begeleiding van coach Raemon Sluiter) illustreert Eline het belang van het mentale aspect in het verschil tussen winnen en verliezen.

 

John Tros, Advisory partner KPMG, Procurement & Network Management Advisory Lead

Wat heb je nodig om elkaar te helpen winnen?

John heeft 25jaar ervaring op het gebied van inkoop en supply chain en is binnen KPMGNederland het primaire aanspreekpunt voor de adviesdienstverlening op hetgebied van Procurement & Supply Chain. In 2015 is hij gepromoveerd op ditvakgebied.John geeft zijn visie op succesvol zaken doen middels aanbestedingen en tenders. “Wat heb je nodig om te winnen?” dient geherformuleerd te worden naar “wat heb je nodig om elkaar te helpen winnen?”

Sales motto's

Salesmotto Emily Dobbe

Emily Dobbe

Sales en - accountmanager bij Karpi Group

Zonder wrijving geen glans

Meer lezen

Salesmotto Luciën Kamps

Sales Director EMEA West Planon Software

Stop met interessant te doen, wees geïnteresseerd!

Meer lezen

Harjan van Velthuizen

Salesmanager bij HSO

“Verkoop zo, dat een klant morgen weer bij je wil kopen. Je relatie met de klant moet oprecht, inhoudelijk en op basis van wederzijds vertrouwen zijn.”

Meer lezen

Salesmotto Christian Vijn

Salesmanager Xebia

Win-Win of geen akkoord!

Meer lezen

Manon van Valenberg

Teammanager New Business & Customer Succes Management, Infoland

Vrijheid, vertrouwen en verbinding

Meer lezen

Bianca Keijzer

Salesmanager, Centraal Beheer

Speel geen spel, maar speel

Meer lezen

Pourya Dadres

Account Executive, Zoom Video Communications

Selling is a craft. Be(come) an artist

Meer lezen

Olivier Rebollo

Business Development Manager voor West Europa

“Mensen doen zaken met mensen”

Meer lezen

Roy Coomans

Accountmanager Industrie

“Ken je klant door en door en zorg ervoor dat je klant jou kent”

Meer lezen

Annemarie Engels

Community Manager

“Connecting people drives sustainable business growth”

Meer lezen