Kenneth Smit, nieuwe kennispartner SMA

Kenneth Smit, nieuwe kennispartner SMA

 

Met het ondertekenen van een eenjarig samenwerkingsverband zijn SMA en Kenneth Smit onlangs een partnership aangegaan. De samenwerking tussen SMA en Kenneth Smit zal zich voornamelijk concentreren op het gebied van Tendermanagement en Account Leadership.

 

SMA Partnership ondertekening contract Kenneth Smit

 Martin van den Goorbergh, Commercieel Directeur bij Kenneth Smit, geeft aan zeer tevreden te zijn met deze samenwerking: “Kenneth Smit zorgt als marktleider al meer dan 25 jaar voor waardevolle medewerkers die bedrijfsdoelen helpen realiseren. Dit doen wij met praktijkgerichte commerciële en managementtrainingen, coaching en integraal business improvement. Trainingen worden zowel in company als in open vorm uitgevoerd. Wij zijn er dan ook trots op dat Kenneth Smit recentelijk door onze opdrachtgevers is gewaardeerd met een 9.8 voor onze maatwerkprogramma’s in sales, management en business improvement.       

 

Martin vervolgt: “Nederland is van oudsher een handelsnatie. In de moderne tijd is de SMA daar een exponent van waar de salesprofessionals samen komen. Als Kenneth Smit zijn wij gewend het neusje van de commerciële zalm in Nederland te trainen en te coachen. Wij zien dan ook in de samenwerking met SMA een groot gezamenlijk belang om commercieel ondernemend Nederland de komende jaren nog sterker op de kaart te zetten. Kenneth Smit bestaat uit zelfstandige trainers en dat de SMA een uitermate geschikt platform voor hen is om vanuit het netwerken kennis te gaan delen met andere salesprofessionals en commercieel eindverantwoordelijken”

 

Martin geeft tenslotte aan, dat het trainen bij Kenneth Smit lef en zelfvertrouwen vraagt. “Wij kiezen bewust voor een maximale groepsgrootte van 8 personen. Hiermee gaat de lat extra omhoog. Door met kleine groepen te werken, zijn we in staat de deelnemers op een persoonlijke en intensieve manier te trainen en zullen zij nog meer de confrontatie met zichzelf moeten aangaan. Hierdoor worden aangeleerde patronen doorbroken. Wij maken hierbij gebruik van resultaatgerichte werkvormen, waaronder gedragsanalyse, workshops en rollenspellen. Uiteraard allemaal gebaseerd op de praktijk.

 

Eiso Bleeker, Verenigingsmanager van SMA, sluit zich aan bij de woorden van Martin. “Net als Kenneth Smit streven wij ernaar om het vak Sales in Nederland naar een hoger plan te brengen. Hierbij maken we graag gebruik van kennispartners die door de jaren heen hun sporen hebben verdiend. Kenneth Smit is zo’n organisatie. Daarnaast willen wij als SMA steeds meer kiezen voor partners die zich willen toeleggen en focussen op bepaalde deelgebieden binnen de Sales. Dit zal de inhoudelijke kant van deze onderwerpen alleen maar verder ten goede komen. De juiste focus zal leiden tot het gewenste resultaat. Samen met Kenneth Smit zullen we o.a. tendermanagement gaan oppakken. Tegenwoordig een zeer belangrijke uitdaging voor veel van onze bedrijfsleden. Wij verwachten, samen met deze partner en onze leden, dit strategisch belangrijke onderwerp naar een hoger plan te tillen. In de toekomst hopen we meer van dergelijke samenwerkingsverbanden aan te gaan”.

 

Lees meer over Kenneth Smit, op hun partnerpagina op onze website

 

 

Share this