ORTEC en Spryng, winnaars Piet Heyn SMA Awards

ORTEC en Spryng, winnaars Piet Heyn SMA Awards

 

Jaarlijks organiseert de Sales Management Association (SMA) een prachtige gala-avond voor de CEO’s van haar partners en leden. Een avond die volledig in het teken staat van ‘daadkracht en succes’ en ‘koopmansgeest en authentiek en innovatief ondernemen’. En wie uitblinkt binnen zijn vakgebied mag daar volgens de SMA ook voor beloond worden. Om die reden reikt de vakvereniging ieder jaar de Piet Heyn SMA Awards uit. Op 29 oktober gebeurde dat in het Media Plaza in de Jaarbeurs (Utrecht). Uit drie genomineerden werd ORTEC uiteindelijk tot winnaar gekozen. ORTEC-CEO Aart van Beuzekom was zeer blij met deze erkenning en ontving uit handen van SMA-voorzitter Coen Bos de fraaie Piet Heyn SMA Award. ORTEC liet runners-up Ahrend en SLTN Interaccess achter zich en behaalde volgens de jury de winst vooral vanwege haar innovatiekracht. Coen Bos complimenteerde ORTEC daarmee: “Ondanks de verzadigde markt weten jullie elk jaar circa 10% winst te genereren. Jullie zijn ondernemers pur sang en maakten op een zeer succesvolle manier een transitie door van productverkoop naar oplossingsgericht verkopen. Speciale aandacht was er nog voor commercieel directeur Robbert de Haan, de drijvende commerciële kracht, achter de door ORTEC ingezette beweging”

 

SMA Piet Heyn Award 2015 winnaar Ortec Coen Bos Henk Broeders Robbert de Haan Aart van Beuzekom

Op de foto van links naar rechts : juryvoorzitter Henk Broeders, CEO ORTEC Aart van Beuzekom, Commercieel Directeur ORTEC Robbert de Haan, SMA-voorzitter Coen Bos.

 

Tijdens de SMA gala-avond werd ook de Piet Heyn SMA Challenger Award uitgereikt. Deze prijs wordt toegekend aan jonge bedrijven, die een veelbelovende groei laten zien en opvallen in de markt. Spryng, specialist in het wereldwijd aanbieden van SMS-diensten, werd in deze categorie tot winnaar gekozen vanwege ‘haar internationale ambities en successen’.

 

SMA Piet Heyn Award 2015 winnaar Challenger Spryng Coen Bos

Op de foto van links naar rechts: SMA-voorzitter Coen Bos, Lisette Beekmans, Spryng Directielid Bernard Rottinghuis 

 

In de voetstappen van zeevaarder Piet Heyn


Tijdens de gala-avond stond het jaarthema van de SMA centraal: ‘The power of Sales execution’. Coen Bos legde op subtiele wijze de link tussen dit thema, de daadkracht die salesprofessionals dagelijks tonen én het goede doel van de SMA. Dat is dit jaar de stichting Spieren voor Spieren en directeur Marjolein Bolhuis was zeer blij met de cheque die ze uit handen van Coen Bos mocht ontvangen. Bijeenkomsten van de SMA kennen doorgaans zeer goede keynotespeakers en dit jaar viel de eer ten deel aan Danny Mekic’. Hij is op jonge leeftijd al een toonvoorbeeld van succesvol én ambitieus ondernemerschap.

 

 

 

 

Share this