Papendal, nieuwe partner SMA

Papendal, nieuwe partner SMA

Hotel Papendal en SMA zijn onlangs een 1-jarige partnership met elkaar aangegeven. Eiso Bleeker, Verenigingsmanager SMA, is erg blij met de tot standkoming van deze samenwerking.

 

Locatiefoto: Papendal 

Enerzijds vanwege de schitterende locatie, middenin het fraaie, groene Veluwe-gebied ligt Papendal, Hotel & Congrescentrum én Sportcentrum in één. De breedte van de faciliteiten, de vele mogelijkheden voor ‘sportief zakendoen’ én de prestatiedrang druipt daar van af. Anderzijds vanwege de inbreng van de sport binnen de SMA. Hotel Papendal en daarmee NOC*NSF kunnen op een natuurlijke manier de koppeling maken met de sportwereld. Op deze manier moet het partnership leiden tot wederzijdse verrijking.

  

Profielfoto, Jochem SchellensVolgens directeur Jochem Schellens is dat ook precies waarmee Papendal zich onderscheidt. “Het Partnership is nog vers en op welke manier wij een inhoudelijke bijdrage kunnen leveren moet nog blijken. Maar daar zijn volop mogelijkheden voor. Tegelijkertijd biedt de SMA voor Papendal een uitgelezen kans om onder de aandacht te komen van zakelijk Nederland. Wij hebben heel wat te bieden en zijn anders dan vele andere hotel- of vergaderlocaties. De combinatie van topsportcentrum en hotel is natuurlijk uniek en geeft ons een heel eigen karakter. Waar anders loop je ’s morgens bij het ontbijt de complete selectie van een Ghanees voetbalteam tegen het lijf? Of bekende Nederlandse topsporters?

  

 

Dat sportieve karakter werkt door in alles en hoewel ik een hekel heb aan het woord, zorgt het echt voor inspiratie. Bedrijven en verenigingen kunnen bij ons een sportieve clinic boeken of een event opluisteren met een lezing van een bekende coach of topsporter. De gezonde twist vind je dan vervolgens ook terug in het restaurant. Overigens zonder door te slaan; eten moet natuurlijk vooral ook lekker zijn. Wij hebben 151 kamers en vergadermogelijkheden tot 1500 mensen. In combinatie met al onze mogelijkheden, verwacht ik dat we voor de meeste SMA-leden wel een fraai arrangement kunnen samenstellen. Ik heb de SMA tot nu toe leren kennen als een ondernemende club met grote ambities. Dat sluit prima aan op ons karakter.”

 

 

Klik hier voor meer informatie over Papendal

 

 

 

 

Commercieel Directeur van het jaar 2011Commercieel Directeur van het jaar 2011Commercieel Directeur van het jaar 2011Commercieel Directeur van het jaar 2011Commercieel Directeur van het jaar 2011Commercieel Directeur van het jaar 2011Commercieel Directeur van het jaar 2011Commercieel Directeur van het jaar 2011Commercieel Directeur van het jaar 2011Commercieel Directeur van het jaar 2011Commercieel Directeur van het jaar 2011Commercieel Directeur van het jaar 2011Commercieel Directeur van het jaar 2011Commercieel Directeur van het jaar 2011Commercieel Directeur van het jaar 2011Commercieel Directeur van het jaar 2011Commercieel Directeur van het jaar 2011Commercieel Directeur van het jaar 2011Commercieel Directeur van het jaar 2011Commercieel Directeur van het jaar 2011Commercieel Directeur van het jaar 2011Commercieel Directeur van het jaar 2011

Share this