Quaestus, komend Sales Event weer partner voor selectie Commercieel Directeur van het Jaar

Quaestus, komend Sales Event weer partner voor selectie Commercieel Directeur van het Jaar

 

Quaestus: Executive Leadership

 

SMA Partnership ondertekening contract Quaestus Gerard Ketelaar Eiso BleekerQuaestus is al vijftien jaar toonaangevend in Executive Search & Leadership Consultancy en trots op de jarenlange samenwerking met de SMA. Gerard Ketelaar is Managing Partner van Quaestus Executive Leadership. Hij is enthousiast over de vernieuwing van het SMA-partnership: “Ik kijk ieder jaar opnieuw uit naar de verdere verdieping van onze samenwerking. Het verkiezingstraject van de ‘Commercieel Directeur van het Jaar’ kent jaarlijks een actueel thema dat inspireert én aansluit bij deze doelgroep. Met veel plezier selecteren en begeleiden we de top-kandidaten naar het podium van Hét Sales Event. Daar presenteren de laatste drie kandidaten zich in een spannende laatste ronde met hun pitch. Het is prachtig om te zien hoe we onze ervaring en passie voor het vak ook op deze manier kunnen toepassen. Daarnaast zien we de kandidaten in zo’n proces groeien, zowel persoonlijk als op professioneel vlak. Om zo goed mogelijk invulling te geven aan ons partnership, streven we er ieder jaar opnieuw naar om een kwaliteitsslag te maken gedurende het verkiezingstraject. Het aantrekken van top commercieel talent als dé salesleiders van de toekomst blijft een uitdagende job! Als partner leveren we daarnaast graag een bijdrage aan de aanzet tot vernieuwing en innovatie van het salesvak.”

Gerard kijkt uit naar de SMA Piet Heyn Awards, het laatste SMA Key-event van 2015, dat voor de deur staat. “Zowel Quaestus Executive Leadership als Luke Recruitment zullen hierbij aanwezig zijn. Het wordt ongetwijfeld een feest van ontmoeting en goede keynotes.”

 

Eiso Bleeker, Verenigingsmanager SMA is enorm verheugd dat Quaestus het komend Sales Event wederom de selectie voor de Commercieel Directeur voor haar rekening neemt. “Gerard heeft ondertussen veel ervaring opgebouwd om er voor te zorgen dat er elk jaar weer drie zeer geschikte kandidaten op het podium staan. Daarnaast beschikt Quaestus over veel kennis op het gebied van leiderschap, waar we ook regelmatig van mogen genieten. Kijk weer erg uit naar de samenwerking!!”

Share this