Vodafone, nieuwe partner van de SMA

Vodafone, nieuwe partner van de SMA

SPF-015Vodafone: ‘talentontwikkeling op niveau’

 

Vodafone is internationaal marktleider op het gebied van mobiele telefonie en heeft  wereldwijd meer dan 444 miljoen klanten. Een partnership met de SMA kon niet uitblijven. Koen Wezenberg is Sales Director Vodafone Corporate Sales en ziet veel mooie kansen voor talent- en kennisuitwisseling.

 

“Bij Vodafone geloven we enorm in jong talent. Dat zie je ook terug in onze bedrijfsvoering en salesaanpak. Bij Vodafone is geen dag hetzelfde. Wij zijn een energiek en dynamisch bedrijf en houden van het echte ondernemen. Mijn eigen loopbaan laat dat ook zien. Ik ben in 1997 begonnen als accountmanager en vervul sinds 2006 de rol van Sales Director. Alle transformaties en ontwikkelfases van het bedrijf heb ik met eigen ogen gezien en doorleefd. Vrijwel niets is hetzelfde gebleven. En dan bedoel ik niet alleen de jaarcijfers, maar ook de betekenis daarachter. Het partnership met de SMA was een vrij logische keuze. De SMA is zichtbaar bezig met talentontwikkeling en dat waardeer ik enorm. De verkiezing van de Young Sales Professional van het Jaar, de peergroups en de regiobijeenkomsten zijn prachtige instrumenten. Ook bij Vodafone willen wij onszelf voortdurend verbeteren en daar hebben we de best onderlegde mensen voor nodig. De SMA heeft een bijzonder ledenbestand en ik kijk er naar uit om veel van elkaar te leren.”

 

Verenigingsmanager Eiso Bleeker, geeft aan dat hij eveneens uitkijkt naar de samenwerking met Vodafone :”Vodafone is een bedrijf dat continue bezig is met talentontwikkeling op niveau en daarbij veel aandacht heeft voor jong talent. Dit laatste is eveneens een doelgroep die erg belangrijk is voor de SMA. We geven dit natuurlijk reeds de aandacht via de verkiezingen maar ook via bijeenkomsten van de peergroup Young Sales Professional. Met de aanwezigheid van Vodafone binnen de SMA, verwacht ik dat zij een substantiële bijdrage kunnen leveren aan deze community van jong salestalenten binnen de SMA”. 

Share this