Verslag SMA Beach Party 2017

Een prachtig strandpaviljoen, mooie mensen, een heerlijke ontspannen sfeer én een gezond competitiegevoel vanwege de bekendmaking van de SMA TOP50 ranking: wat een groot succes was de SMA Executive Beach Party ook dit jaar. Coen Bos verwelkomde de leden in hun ‘clubhuis’ Breakers Beach House van Grand Hotel Huis ter Duin. Het heerlijke weer en de culinaire hoogstandjes maakten het mooie plaatje compleet.

Eric Otto lijstaanvoerder SMA TOP50

 

Voor de CEO’s en salesprofessionals bleken het in ieder geval de juiste ingrediënten om na de vakantie hun vakgenoten weer op te 20170831 SMA Beach Party Eric Otto Kristien Janssen Wim de Bundelzoeken om te socializen en te netwerken. Nieuwe relaties werden gemaakt en oude banden aangehaald. Maar natuurlijk was er ook bij deze editie van de SMA Executive Beach Party een spannend moment: de bekendmaking van de SMA TOP50 ranking. Het is een lijst waar iedere salesprofessional uit Nederland in de TOP3 zou willen staan en dit werd werkelijkheid voor Eric Otto, Kristien Janssen en Wim de Bundel. Zij werden tot respectievelijk de nummers 1, 2 en 3 uitgeroepen door de winnaar van vorig jaar, Frank van Nistelrooij. Hij sprak mooie woorden en zette de nieuwe nummer één uiteraard extra in het zonnetje. “Eric, je bent authentiek en zet de klant altijd centraal.” Bij Frank lag het behalen van de nummer-1 positie nog vers in het geheugen en hij benadrukte dat Eric trots mag zijn op deze prijs en de waarde van de erkenning niet moet onderschatten. Eric zelf was zichtbaar verrast: “Het is een prachtig gebaar om vanuit de SMA waardering te krijgen voor onze manier van sales bedrijven. Het is voor mij en mijn team een bevestiging om op de ingeslagen weg verder te gaan.”

20170831 SMA Beach Party Coen Bos Alexander Brouwer Koen MeeuwsenDat topsport en het zakelijk leven dicht bij elkaar liggen is al eerder gebleken. Beide verlangen een ambitie en inzet die haast tomeloos moet zijn om de top te bereiken. Een aantal topsporters behoort inmiddels tot de vaste bezoekerskring van de SMA Events: Alexander Brouwer en Robert Meeuwsen zijn topbeachvolleyballers die ook nog in actie kwamen. Daarnaast waren zeilsters Lobke Berkhout en Marit Bouwmeester aanwezig Speciaal voor alle sportliefhebbers had de SMA een groot scherm laten plaatsen waarop de kwalificatiewedstrijd Nederland-Frankrijk te zien was.

 

Lijst SMA TOP-50, jaargang 2017

 

De totale lijst van 2017, met daarin de volledige top-50, is op onze site te vinden. Van de SMA Executive Beach Party is een uitgebreide overzicht met foto’s beschikbaar.

Sales motto's

Salesmotto Emily Dobbe

Emily Dobbe

Sales en - accountmanager bij Karpi Group

Zonder wrijving geen glans

Meer lezen

Salesmotto Luciën Kamps

Sales Director EMEA West Planon Software

Stop met interessant te doen, wees geïnteresseerd!

Meer lezen

Harjan van Velthuizen

Salesmanager bij HSO

“Verkoop zo, dat een klant morgen weer bij je wil kopen. Je relatie met de klant moet oprecht, inhoudelijk en op basis van wederzijds vertrouwen zijn.”

Meer lezen

Salesmotto Christian Vijn

Salesmanager Xebia

Win-Win of geen akkoord!

Meer lezen

Manon van Valenberg

Teammanager New Business & Customer Succes Management, Infoland

Vrijheid, vertrouwen en verbinding

Meer lezen

Bianca Keijzer

Salesmanager, Centraal Beheer

Speel geen spel, maar speel

Meer lezen

Pourya Dadres

Account Executive, Zoom Video Communications

Selling is a craft. Be(come) an artist

Meer lezen

Olivier Rebollo

Business Development Manager voor West Europa

“Mensen doen zaken met mensen”

Meer lezen

Roy Coomans

Accountmanager Industrie

“Ken je klant door en door en zorg ervoor dat je klant jou kent”

Meer lezen

Annemarie Engels

Community Manager

“Connecting people drives sustainable business growth”

Meer lezen