10 vragen Judith Spoeltman

20210906 10 vragen Judith Spoeltman

 

Judith Spoeltman

Senior Strategic Salesmanager

ManpowerGroup

Hoe is jouw carrière verlopen?

 

Sinds 1 februari werk ik bij ManpowerGroup in de rol van Senior Strategic Salesmanager. In de rol van Senior Strategic Salesmanager ben je dé sparringpartner en adviseur op C-level en in staat om de verschillende dienstverleningen van alle MPG labels te adviseren. Ik ben verantwoordelijk voor bestaande en nieuwe klanten, ofwel relatiemanagement en salesmanagement. Voordat ik bij MPG in dienst trad had ik verschillende rollen binnen de HR-dienstverlening zoals Principal Salesmanager, Commercieel Manager, Business Manager en Senior Accountmanager. Ik heb mijn hele carrière in de sales gewerkt. Ik ben na mijn studie gestart bij ING in een Sales Traineeship en vervolgens verschillende Sales Advies rollen gehad, voordat ik in de HR-dienstverlening ging werken.

 

Wie is Judith privé?

 

Ik ben geboren in 1976 en heb tot 2017 gewoond in de Oudste stad aan de Waal, Nijmegen. En ik zou daar nooit weg gaan. 😁 ik woon sinds 2017 in Hilversum met Martijn en 2 kinderen Venne (15) en Teun (13) en onze hond Lodewyck. Dus toch voor de liefde verhuisd.😁

Ik heb twee echte hobby’s: Varen met mijn sloep de ‘La Cigale’ en ik ben dol op koken op de Kamado Joe. Ik kan in het weekend uren doen om een heerlijk vlees of visgerecht op tafel te zetten. Of gewoon mijn American burgers, favoriet bij de kinderen.

 

Als kind wilde ik graag worden?

 

Ik ben altijd een zorgzaam kind geweest. Ik was in de klas snel afgeleid; toen al had ik interesse in alles en iedereen om mij heen, zullen we maar zeggen. Als klein meisje had ik de wens om kapster te worden. Lekker kletsen met je klant. Heel eerlijk heb ik heel veel poppen gehad met lange haren die later een modieus short kapsel hadden.

 

Wat was jouw eerste baantje?

 

Mijn eerste baantje was bij de plaatselijke bakker toen ik 14 jaar oud was, als verkoopster. Op vrijdag van 5-9 en op zaterdag van 6-6. Wat ik geleerd heb is dat hard werken niet erg is als je maar lol hebt in je werk.

 

 Ik kan niet geloven dat ik dat gedaan heb?

 

Bij mijn vorige werkgever ben ik in de rol van OR lid betrokken geweest bij de harmonisatie van de CAO’s van de verschillende merken na een herstructurering van het bedrijf. Nooit gedacht dat ik OR-lid zou worden. In de rol van OR-lid kom je op voor de belangen van zowel de werkgever, medewerker als de klant. Achteraf een traject dat je verrijkt in kennis en mens.

 

 Wat is jouw belangrijkste levensles?

 

Om altijd open en eerlijk te zijn.

 

Wat staat er nog op jouw zakelijke Bucket List?

 

CEO voor 1 dag om door die andere bril te kijken en deze te begrijpen.

 

Wat is jouw grootste bron van inspiratie?

 

Mijn vader, Theo, is 10 jaar geleden overleden op 66 jarige leeftijd. Een charismatische, hardwerkende man. Nooit was iets teveel voor hem, was betrouwbaar en deed altijd een stapje meer. Hij stond altijd voor iedereen klaar, waardoor hij veel langdurige relaties had met klanten en in zijn privé leven. Door hem heb ik geleerd dicht bij mijzelf te blijven en ook elke keer dat stapje extra te doen als dat nodig is.

 

Wat is jouw grootste blunder in sales?

 

Heel eerlijk heb ik nog geen echte blunder gehad. Althans zo heb ik het tot nu toe niet ervaren.

 

Wat is het leukste salestraject dat je hebt gedaan?

 

Ik heb veel salestrajecten doorlopen, maar op dit moment denk ik wel de mooiste. Daar kan ik helaas later pas meer over vertellen. In ieder geval word ik op het gebied van kennis en taal gestretcht. Je bent nooit te oud om te leren!

Sales motto's

Salesmotto Emily Dobbe

Emily Dobbe

Sales en - accountmanager bij Karpi Group

Zonder wrijving geen glans

Meer lezen

Salesmotto Luciën Kamps

Sales Director EMEA West Planon Software

Stop met interessant te doen, wees geïnteresseerd!

Meer lezen

Harjan van Velthuizen

Salesmanager bij HSO

“Verkoop zo, dat een klant morgen weer bij je wil kopen. Je relatie met de klant moet oprecht, inhoudelijk en op basis van wederzijds vertrouwen zijn.”

Meer lezen

Salesmotto Christian Vijn

Salesmanager Xebia

Win-Win of geen akkoord!

Meer lezen

Manon van Valenberg

Teammanager New Business & Customer Succes Management, Infoland

Vrijheid, vertrouwen en verbinding

Meer lezen

Bianca Keijzer

Salesmanager, Centraal Beheer

Speel geen spel, maar speel

Meer lezen

Pourya Dadres

Account Executive, Zoom Video Communications

Selling is a craft. Be(come) an artist

Meer lezen

Olivier Rebollo

Business Development Manager voor West Europa

“Mensen doen zaken met mensen”

Meer lezen

Roy Coomans

Accountmanager Industrie

“Ken je klant door en door en zorg ervoor dat je klant jou kent”

Meer lezen

Annemarie Engels

Community Manager

“Connecting people drives sustainable business growth”

Meer lezen