11/01/2022 : SMA Nieuwjaarsbijeenkomst

Net als vorig jaar was het helaas niet mogelijk om onze nieuwjaarsbijeenkomst fysiek te laten plaatsvinden. Het 3D-animatie platform van Go-Meet was wederom een uitkomst. Hierdoor was het voor de bijna 100 aanwezige leden wel weer mogelijk om met elkaar te netwerken. De meesten hadden elkaar langere tijd niet gesproken. Iedereen was in de vorm van een avatar aanwezig op het platform.Nadat iedereen zich had verzameld in de Paradiso zaal begon de livestream vanuit de studio van Papendal. Daniel Fischer, penningmeester van de vereniging, was de moderator.

20220111 SMA Nieuwjaarsbijeenkomst jaarthema Data Driven SalesNa zijn openingswoord gaf hij de voorzitter van de SMA, Pieter Paul Verheggen, de ruimte om zijn nieuwjaarsboodschap naar de leden te brengen. Hij stond eerst stil bij het afgelopen jaar waarin de vereniging de nodige uitdagingen kende door de maatregelen. In zijn tweede deel keek hij vooruit naar de nodige toekomstige activiteiten voor het 50-jarig bestaan. Tenslotte maakte hij, na een korte toelichting, het jaarthema voor 2022 bekend: “Data Driven Sales”. Tevens toonde hij het bijbehorende beeldmerk dat het gehele jaar gebruikt zal gaan worden. In de blog van januari is de gehele nieuwjaarsboodschap van Pieter Paul terug te lezen. 

De volgende gast was Jochem Schellens, de algemeen directeur van Papendal. Een jarenlange partner van de SMA dat eveneens 50 jaar bestaat. In het vraaggesprek hebben we stilgestaan bij deze periode en welke rol commercie hierbij heeft 20220111 SMA Nieuwjaarsbijeenkomst Jochem Schellens Papendalgespeeld. Jochem sloot af met het advies: Blijf iedere dag bezig met beter worden. Wat gisteren goed was is mooi, maar wat morgen beter kan is nog belangrijker. Daarnaast wilde hij de boodschap meegeven om met name te kijken wat er wel kan in deze lastige tijd. En zorg dat dit je dit dan laat groeien. 

In het kader van creativiteit en omdenken was Dieter Mönckelman van Go-Meet onze tweede gast in de rij. Als er iemand heeft moeten meebewegen dan is hij het wel geweest. Hij gaf de aanwezigen een mooi inkijkje in zijn laatste twee jaar. Waarin hij is begonnen met het 3D-platform Go-Meet en hoe dat tot een groot succes is geworden. Op 20220111 SMA Nieuwjaarsbijeenkomst Omdenken Dieter Monckelmandit moment een bedrijf met bijna 10 personen. Een reis waarvan hij ook niet wist waar het zou eindigen. En eigenlijk nog steeds niet weet, omdat de maatregelen plots weer van kracht waren en veel organisaties de weg naar hen weer wisten te vinden. Na een klein uurtje bedankte Daniel de aanwezigen. Na de livestream werd er nog volop van de gelegenheid gebruik gemaakt om met elkaar bij te praten. De gehele nieuwjaarsbijeenkomst is in zijn geheel terug via deze link terug te zien. 

 

Sales motto's

Salesmotto Luciën Kamps

Sales Director EMEA West Planon Software

Stop met interessant te doen, wees geïnteresseerd!

Meer lezen

Harjan van Velthuizen

Salesmanager bij HSO

“Verkoop zo, dat een klant morgen weer bij je wil kopen. Je relatie met de klant moet oprecht, inhoudelijk en op basis van wederzijds vertrouwen zijn.”

Meer lezen

Salesmotto Christian Vijn

Salesmanager Xebia

Win-Win of geen akkoord!

Meer lezen

Manon van Valenberg

Teammanager New Business & Customer Succes Management, Infoland

Vrijheid, vertrouwen en verbinding

Meer lezen

Bianca Keijzer

Salesmanager, Centraal Beheer

Speel geen spel, maar speel

Meer lezen

Pourya Dadres

Account Executive, Zoom Video Communications

Selling is a craft. Be(come) an artist

Meer lezen

Olivier Rebollo

Business Development Manager voor West Europa

“Mensen doen zaken met mensen”

Meer lezen

Roy Coomans

Accountmanager Industrie

“Ken je klant door en door en zorg ervoor dat je klant jou kent”

Meer lezen

Annemarie Engels

Community Manager

“Connecting people drives sustainable business growth”

Meer lezen

Diana Smith

Business Development Partner

“It takes two to tango”

Meer lezen