19/05/2022 : Algemene Leden Vergadering

Na een groot aantal keren de Algemene Leden Vergadering noodgedwongen online te hebben moeten organiseren was het eindelijk weer mogelijk het fysiek te laten plaatsvinden. Wat als een mogelijke traditie was begonnen kon in ere hersteld worden. De voorjaars ALV gecombineerd met de College Tour. Met daarin de winnaars van de verschillende verkiezingen. We waren dit keer te gast bij onze partner ALD Automotive in Hoofddorp.

Met een 30-tal leden in de zaal trapte voorzitter Pieter Paul Verheggen het formele gedeelte af. In deze ALV wordt altijd teruggekeken naar het afgelopen jaar. Allereerst nam directeur Eiso Bleeker de aanwezigen mee in een terugblik op afgelopen jaar waarbij de leden tot de conclusie kwamen dat er ondanks de maatregelen best veel nog heeft kunnen doorgaan. Hetzij fysiek, hetzij online. Vervolgens was het de beurt aan penningmeester Daniel Fischer om iedereen inzicht te geven in de financiële resultaten van 2021. Na decharge van het bestuur en de rondvraag werd het formele gedeelte afgesloten. Pieter Paul keek positief terug op dit gedeelte van het programma: “Gedurende COVID hebben we ons programma inhoudelijk fors uitgebreid en dat wordt gewaardeerd zo blijkt. En nu op naar de viering van ons 50-jarig lustrum in Grand hotel Huis ter Duin tijdens het komende Sales Event.”

Voor het volgende programma onderdeel, de College Tour werden Glenn Timmer (Young Sales), Azzeddine el Attoti (Senior Sales) en Marco van Dongen (Tendermanager) op het podium gevraagd. Met Daniel Fischer in de rol van Twan Huys werden deze winnaars het vuur aan de schenen gelegd. In de sessie hebben we o.a. stil gestaan bij het Salesmotto van Glenn Timmer: “Stop Telling, Start Selling. En die van Azzeddine : “Impact maken door dingen te creëren die er eerst nog niet waren”. Gezien de aanwezigheid van Marco zijn we ook dieper ingegaan op zijn visie op het vak van bid & tender management maar ook hoe je een optimale voorbereiding op een succesvolle beantwoording kunt bewerkstelligen. 

“Goed om te zien dat er een gezonde ambitie en visie is om de vereniging weer 50 jaar verder te brengen. Inspirerend om de ervaringen te horen van de Award winnaars.”

Remco Rutgers, Salesmanager Bruidmedia

Ter afsluiting van de bijeenkomst konden de aanwezigen nog een aantal proefritten maken in de nieuwste 20220519 Algemene Leden Vergadering Ina Magre Kevin van Grondellemodellen elektrische auto’s. In samenwerking met een aantal fabrikanten had ALD uitgepakt. Men had o.a. de Audi E-Tron GT, Ford Mustang Mach-E-GT, Hyundai Nexo Waterstof en Lynk & Co 01. Daarnaast waren Mercedes Benz en Tesla er ook met hun nieuwste modellen. 

De ALV was mede een succes door de afsluiter bij ALD Automotive. In een uurtje voor een 1/2 mio aan auto’s rijden doe je normaal gesproken niet op een doordeweekse dag 😉 Ondanks de nieuwste technieken was de handgeschakelde kleine cabrio met achterwielaandrijving een heerlijke beleving!

Hans Rombouts, Principal Sales Consultant DACH Regio Oracle

Sales motto's

Salesmotto Luciën Kamps

Sales Director EMEA West Planon Software

Stop met interessant te doen, wees geïnteresseerd!

Meer lezen

Harjan van Velthuizen

Salesmanager bij HSO

“Verkoop zo, dat een klant morgen weer bij je wil kopen. Je relatie met de klant moet oprecht, inhoudelijk en op basis van wederzijds vertrouwen zijn.”

Meer lezen

Salesmotto Christian Vijn

Salesmanager Xebia

Win-Win of geen akkoord!

Meer lezen

Manon van Valenberg

Teammanager New Business & Customer Succes Management, Infoland

Vrijheid, vertrouwen en verbinding

Meer lezen

Bianca Keijzer

Salesmanager, Centraal Beheer

Speel geen spel, maar speel

Meer lezen

Pourya Dadres

Account Executive, Zoom Video Communications

Selling is a craft. Be(come) an artist

Meer lezen

Olivier Rebollo

Business Development Manager voor West Europa

“Mensen doen zaken met mensen”

Meer lezen

Roy Coomans

Accountmanager Industrie

“Ken je klant door en door en zorg ervoor dat je klant jou kent”

Meer lezen

Annemarie Engels

Community Manager

“Connecting people drives sustainable business growth”

Meer lezen

Diana Smith

Business Development Partner

“It takes two to tango”

Meer lezen