30/11/2022, Peergroup : Bezoek bij Gassan Diamonds

Met de peergroup Commercieel Directeur waren we te gast bij Gassan Diamonds.  Dit is één van de grootste Nederlandse diamant- en juwelenhandel in Nederland. Ze zijn gevestigd in Amsterdam. Na een warm welkom door Sales Executive Mirjam Zilvold werden de aanwezigen meegenomen in de geschiedenis van het in 1945 opgerichte bedrijf en de manier waarop de afgelopen jaren een enorme groei werd gerealiseerd. Tevens werd er stil gestaan bij de geschiedenis van het monumentale pand waar we te gast waren. Dit op het eiland Uilenburg in het centrum van Amsterdam. Bij de oprichting verdiende het bedrijf vooral veel geld met de verkoop van diamanten en sieraden, tegenwoordig verkoopt men echter ook veel exclusieve dames- en herenhorloges. In de boutiqes in het pand zijn bijvoorbeeld veel horloges van Rolex, Audemars Piguet, Cartier, Panerai, Frederique Constant, IWC en Jaeger-LeCoultre te vinden.

In het tweede deel van het programma werden we welkom geheten door president-directeur Benno Leeser, die vanaf 1973 voor het bedrijf werkt. Op inspirerende wijze vertelde hij over zijn commerciële ervaringen over de afgelopen jaren waarbij er telkens een link werd gemaakt naar zijn grootste passie, het voetbal.

In het afsluitende deel kregen we nog een groot aantal diamanten te zien en werd er stil gestaan bij de manier waarop de waarde van een dergelijke steen wordt bepaald. Hierbij werd o.a. een diamant van meer dan € 200.000 getoond. Afsluitend kregen we nog een rondleiding door de boutiques.

We streven erna om van elke fysieke en online bijeenkomst een verslag te produceren. Dit voor het geval leden niet in staat om bij de sessie aanwezig te zijn.

Alle artikelen hebben we verzameld in één overzicht.

Sales motto's

Salesmotto Luciën Kamps

Sales Director EMEA West Planon Software

Stop met interessant te doen, wees geïnteresseerd!

Meer lezen

Harjan van Velthuizen

Salesmanager bij HSO

“Verkoop zo, dat een klant morgen weer bij je wil kopen. Je relatie met de klant moet oprecht, inhoudelijk en op basis van wederzijds vertrouwen zijn.”

Meer lezen

Salesmotto Christian Vijn

Salesmanager Xebia

Win-Win of geen akkoord!

Meer lezen

Manon van Valenberg

Teammanager New Business & Customer Succes Management, Infoland

Vrijheid, vertrouwen en verbinding

Meer lezen

Bianca Keijzer

Salesmanager, Centraal Beheer

Speel geen spel, maar speel

Meer lezen

Pourya Dadres

Account Executive, Zoom Video Communications

Selling is a craft. Be(come) an artist

Meer lezen

Olivier Rebollo

Business Development Manager voor West Europa

“Mensen doen zaken met mensen”

Meer lezen

Roy Coomans

Accountmanager Industrie

“Ken je klant door en door en zorg ervoor dat je klant jou kent”

Meer lezen

Annemarie Engels

Community Manager

“Connecting people drives sustainable business growth”

Meer lezen

Diana Smith

Business Development Partner

“It takes two to tango”

Meer lezen