Archief : 26 november 2014, SMA West : Salesmanager in de Keuken bij ALD Automotive

 Logo ALD

 

Op 26 november stond de Salesmanager in de keuken volledig in het teken van mobiliteit. We waren te gast bij ALD Automotive in Hoofddorp. ALD ontving de bijna 50 aanwezige SMA-leden in hun nieuwe Mobility Experience Center. Allereerst deden de gasten zich te goed aan een prima verzorgd buffet. Door de aanwezigen werd er onderling volop genetwerkt, gezien de vele visitekaartjes die van eigenaar verwisselde.

 

ALD Automotive is een van de grootste leasemaatschappijen wereldwijd met een dekking in 37 landen. In die landen beheren 4.300 medewerkers een vloot van meer dan 1.000.000 voertuigen. ALD Automotive heeft een voortrekkersrol op het gebied van productontwikkeling en innovatie.  Naast het ontwikkelen van nieuwe proposities zoals elektrisch rijden en flexibele leaseconcepten afgestemd op de klant, is ALD Automotive momenteel de eerste in Nederland met een hightech mobiliteitscentrum waar verschillende soorten bedrijven samen kunnen komen tot nieuwe mobiliteitsconcepten.

 

In deze nieuwe ruimte, deed de Commercieel Directeur van ALD Automotive, Jeroen Kruisweg, de aftrap van de avond. Tijdens deze opening gaf Jeroen de aanwezigen inzage in de onderscheidende manier waarop ALD Automotive invulling geeft aan sales en hoe dit in direct verband staat met de ambitie om de meest serviceverlenende leasemaatschappij te zijn.

 

Archief : 26 november 2015, Salesmanager in de Keuken bij ALD Automotive

 

Daarna werd de groep in tweeën gedeeld. De ene groep blijf in het mobiliteitscentrum en de andere mocht aan de slag met de verschillende auto’s die buiten het pand van ALD Automotive stonden opgesteld. Samen met een aantal autofabrikanten had ALD Automotive voor een aantal mooie exemplaren gezorgd waarin kon worden rondgereden. Opel stelde de Insignia Country Tourer beschikbaar, Renault de Megane GT Line, Volvo de S60 Polestar en Ford de Focus Electric. Er werd veelvuldig gebruik gemaakt van deze mogelijkheid om eens te rijden in één van deze schitterende auto’s/ Er was echter één auto waar je enkel en alleen als bijrijder kon fungeren, dat was Nissan GTR 550 pk. Van deze mogelijkheid werd eveneens door veel SMA-leden gebruik gemaakt. Voor sommige was het de eerste en de laatste keer dat men in een dergelijke auto had gereden. Men had het gevoel of men in een achtbaan zat, terwijl de proefrit door een ervaren chauffeur werd gedaan.

 

Archief : 26 november 2014, Salesmanager in de Keuken bij ALD Automotive

 

Het ALD Mobility Experience Centre van ALD

 

De andere groep bleef achter. Daar werd op een leuke en interactieve manier weer gegeven op welke manier ALD Automotive om gaat met dit concept. ALD Automotive heeft een state-of-the-art ruimte waar visie en inzicht op het gebied van mobiliteit ontstaan. Met 19 interactieve schermen beleeft de klant van ALD Automotive alle mogelijkheden van de vrijheid in mobiliteit. Het centrum informeert en inspireert, met nieuwe ideeën voor duurzaamheid, aantrekkelijk werkgeverschap en kostenbesparing. Het is de bedoeling dat men verschillende disciplines van een bedrijf aan “tafel” gaan krijgen. Iedere discipline binnen een bedrijf heeft haar eigen uitdaging. Samen gaat men dan discussiëren en komen tot een ontwerp voor een mobiliteitsoplossing voor de komende jaren, precies op maat. Het geheel vindt plaats in de vorm van een workshop waarbij de voorbereiding met de klant cruciaal is.                       

Sales motto's

Lars Nijhof

Sales Representative, Deltics

Hoe minder ik spreek, hoe beter het gesprek

Meer lezen

Emily Dobbe

Accountmanager Karpi

Zonder wrijving geen glans

Meer lezen

Manon van Valenberg

Teammanager New Business & Customer Succes Management, Infoland

Vrijheid, vertrouwen en verbinding

Meer lezen

Bianca Keijzer

Salesmanager, Centraal Beheer

Speel geen spel, maar speel

Meer lezen

Pourya Dadres

Account Executive, Zoom Video Communications

Selling is a craft. Be(come) an artist

Meer lezen

Julia Neleman

Salesmanager, Sonicbee

“Wie luistert, weet meer”

Meer lezen

Sander Rooken

Accountmanager

“Zeggen wat je doet en doen wat je zegt”

Meer lezen

Elise Nijenhuis

Key Accountmanager

“Het gaat niet om wat je verkoopt maar hoe je het verkoopt”

Meer lezen

2020

“Just do it” Cor Ludema Accountmanager Miele Professional Lees meer over Cor zijn salesmotto

Meer lezen

Marc van Hemert

Commercieel Directeur

"Alleen ga je sneller, samen kom je verder"

Meer lezen