Archief 27 januari 2015 : SMA Noord, Salesmanager in de Keuken bij RSE Telecom & ICT

Logo RSE Telecom & ICT

 

RSE Telecom & ICT: stevig groeien door gewoon te blijven

 

Archief, SMA Noord op bezoek bij RSE Telecom (27 januari 2015)Op 27 januari was SMANoord te gast bij RSE Telecom & ICT, een snel groeiende organisatie in het noorden. Joost Smits (30) neemt ons mee terug in de tijd. Hij groeit samen met zijn broer Gert in de horeca-zaak van zijn ouders (Gasterij Smits-Midwolda is een begrip in de regio) en Joost gaat (dus) naar de Hotelschool. Na enkele jaren loopt hij stage bij één van de meest luxueuze hotels ter wereld. Daar leert Joost pas écht wat gastvrijheid is en de klant centraal stellen.

 

Enkele jaren later krijgen Joost en Gert de kans om RSE Telecom over te nemen, een regionaal bedrijf met 13 medewerkers en vestigingen in Winschoten en Emmen. Joost en Gert bedenken zich niet en storten zich op dit avontuur. Ze maken een aantal cruciale keuzes zoals het combineren van vaste en mobiele telefonie, later het toevoegen van ICT en de strategische keuze om Business-partner te worden van KPN en Vodafone. Dit pakt enorm goed uit. Nu, 6 jaar later werken er 40 medewerkers, is net de nieuwe vestiging Groningen geopend, heeft het de bedrijf de Ondernemersprijs van Oost Nederland gewonnen.

 

Archief, SMA Noord : 27 januari 2015 : Salesmanager in de Keuken bij RSE TelecomRSE kenmerkt zich door ultiem klantgericht te zijn met aandacht voor de klant. Ludieke marketing-acties ondersteunen het 9-koppige buitendienst verkoopteam dat is gesplitst in farmers en hunters, die worden ondersteund door twee productspecialisten. Veel leads worden verkregen via bestaande klanten en de organisatie scoort op klanttevredenheid ongekend hoog, getuige de wekelijkse scores. Niet alleen bij de afdeling verkoop, maar ook bij de monteurs is hiervoor veel aandacht. Het verkoop-team wordt strak aangestuurd met een vaste week-agenda en het bijhouden van de sales-funnel. Dat geeft duidelijkheid en structuur en resulteert in een hoge productiviteit van de verkopers.

 

De ambities van RSE gaan verder. Het marktaandeel in Groningen moet fors groeien met de vestiging in Groningen en wat de volgende stap is…. Joost is daarover helder: “Wij willen doorgroeien en nóg meer schaalgrootte, dus verdere uitbreiding ligt voor de hand en is noodzakelijk in deze branche”’. We blijven RSE Telecom & ICT volgen!

Sales motto's

Lars Nijhof

Sales Representative, Deltics

Hoe minder ik spreek, hoe beter het gesprek

Meer lezen

Emily Dobbe

Accountmanager Karpi

Zonder wrijving geen glans

Meer lezen

Manon van Valenberg

Teammanager New Business & Customer Succes Management, Infoland

Vrijheid, vertrouwen en verbinding

Meer lezen

Bianca Keijzer

Salesmanager, Centraal Beheer

Speel geen spel, maar speel

Meer lezen

Pourya Dadres

Account Executive, Zoom Video Communications

Selling is a craft. Be(come) an artist

Meer lezen

Julia Neleman

Salesmanager, Sonicbee

“Wie luistert, weet meer”

Meer lezen

Sander Rooken

Accountmanager

“Zeggen wat je doet en doen wat je zegt”

Meer lezen

Elise Nijenhuis

Key Accountmanager

“Het gaat niet om wat je verkoopt maar hoe je het verkoopt”

Meer lezen

2020

“Just do it” Cor Ludema Accountmanager Miele Professional Lees meer over Cor zijn salesmotto

Meer lezen

Marc van Hemert

Commercieel Directeur

"Alleen ga je sneller, samen kom je verder"

Meer lezen