Archief bijeenkomst, 30 januari 2014 : Salesmanager in de Keuken bij Omroep Gelderland

Begin dit jaar waren de leden van SMA Oost te gast bij Omroep Gelderland voor een bijeenkomst in het kader van ‘Salesmanager in de keuken’. “Met zo’n aansprekende gastheernaam als Omroep Gelderland hadden we een grote opkomst verwacht en dat gebeurde ook,” vertelt Eiso Bleeker. “Omroep Gelderland maakte de verwachtingen van de bezoekers zeker waar. Alles was tiptop geregeld en het bedrijfsverhaal was informatief en leuk om naar te luisteren. Gastheer Anton Steenbergen, commercieel manager van Omroep Gelderland, gaf de SMA-leden inzicht in de manier waarop een publieke omroep omgaat met commercie. Die variatie in bedrijfsactiviteiten en de openheid waarmee bedrijven een kijkje in hun keuken willen geven, is wat mij betreft één van de boeiendste onderdelen van de SMA-events.”

 

Luisteraars en kijkers aan je binden is de corebusiness van het bedrijf. Omroep Gelderland is gevestigd in Arnhem en heeft circa 180 medewerkers. Het is een modern en professioneel mediabedrijf met TV, Radio en Internet-diensten. Radio Gelderland weet dagelijks een grote groep luisteraars aan zich te binden en is met 10,6% marktaandeel één van best beluisterde radiozenders van de provincie. TV Gelderland heeft een breed en gevarieerd programma-aanbod en trekt op een dag bijna 300.000 kijkers. Omroep Gelderland is een echt modern multimediaal bedrijf, dat daarnaast via FaceBook, Twitter en YouTube actief is. De website van Omroep Gelderland wordt maandelijks bijna 1.5 miljoen keer bezocht door een half miljoen unieke bezoekers. Eiso: “De SMA-leden konden uitgebreid kennis maken met Omroep Gelderland, dat de winnaar is van de Gouden NL Award 2011. Ook werd een bezoek aan de studio’s gebracht en er werd traditiegetrouw afgesloten met een netwerkborrel.”

Sales motto's

Salesmotto Emily Dobbe

Emily Dobbe

Sales en - accountmanager bij Karpi Group

Zonder wrijving geen glans

Meer lezen

Salesmotto Luciën Kamps

Sales Director EMEA West Planon Software

Stop met interessant te doen, wees geïnteresseerd!

Meer lezen

Harjan van Velthuizen

Salesmanager bij HSO

“Verkoop zo, dat een klant morgen weer bij je wil kopen. Je relatie met de klant moet oprecht, inhoudelijk en op basis van wederzijds vertrouwen zijn.”

Meer lezen

Salesmotto Christian Vijn

Salesmanager Xebia

Win-Win of geen akkoord!

Meer lezen

Manon van Valenberg

Teammanager New Business & Customer Succes Management, Infoland

Vrijheid, vertrouwen en verbinding

Meer lezen

Bianca Keijzer

Salesmanager, Centraal Beheer

Speel geen spel, maar speel

Meer lezen

Pourya Dadres

Account Executive, Zoom Video Communications

Selling is a craft. Be(come) an artist

Meer lezen

Olivier Rebollo

Business Development Manager voor West Europa

“Mensen doen zaken met mensen”

Meer lezen

Roy Coomans

Accountmanager Industrie

“Ken je klant door en door en zorg ervoor dat je klant jou kent”

Meer lezen

Annemarie Engels

Community Manager

“Connecting people drives sustainable business growth”

Meer lezen