Archief bijeenkomsten, 27 november 2013 : Sales Café over onderhandelen

Binnen sales horen wij vaak zeggen: ‘De markt wil nog altijd niet kopen want er is nog altijd een crisis gaande’. Op zich geen woord van gelogen, maar als verkopend Nederland daar tevens mee bedoelt te zeggen dat wanneer de crisis voorbij is de markt weer gewoon wel gaat kopen, kunnen we weleens heel bedrogen uitkomen. Misschien is de situatie van nu wel gewoon de nieuwe realiteit van morgen en moeten we de tijd dat de business kwam aanwaaien echt naar de eeuwige jachtvelden sturen.

Het blijft dus topsport waar we dagelijks mee bezig zijn waarbij verlies van concentratie en scherpte vermeden moet zien te worden. Dit geldt voor alle fases in het salesproces.   Tijdens dit Sales Café kijken we graag met jou naar één van die zo belangrijke stappen in verkoop, het onderhandelen. Tijdens een inspirerende en interactieve sessie kijken we naar de Do’s and Don’ts in onderhandelen en geven we je praktische tips waarmee je direct aan de slag kunt. Er valt zelfs een training onderhandelen aan de Mercuri International Business School te winnen!

Biografie presentator: Wendy Kruiswijk   Wendy heeft na haar studie HBO International Business en Languages haar opgedane kennis en vaardigheden verder ontwikkeld binnen de recruitment branche. Inmiddels heeft zij ruim 10 jaar ervaring in sales en het ontwikkelen van mensen in diverse sectoren, waaronder ook media. Deze twee vakgebieden combineert zij sinds februari 2013 als consultant bij de Mercuri Business School voor Sales. De uitdaging van Wendy is om het concept van de Business School bij zoveel mogelijk Sales Professionals onder de aandacht te brengen en inspirerende trainingen te verzorgen. Natuurlijk met maar één doel: De deelnemers helpen bij het realiseren van doelstellingen en persoonlijke ambitie. Wendy houdt van sporten in de buitenlucht: beachvolleyballen, wandelen, skiën, snowboarden en duiken. Samen met haar vriend gaat zij graag regelmatig op vakantie. Op deze manier krijgt Wendy weer nieuwe energie evenals van het behalen van haar (sales)doelstellingen.

Sales motto's

Salesmotto Emily Dobbe

Emily Dobbe

Sales en - accountmanager bij Karpi Group

Zonder wrijving geen glans

Meer lezen

Salesmotto Luciën Kamps

Sales Director EMEA West Planon Software

Stop met interessant te doen, wees geïnteresseerd!

Meer lezen

Harjan van Velthuizen

Salesmanager bij HSO

“Verkoop zo, dat een klant morgen weer bij je wil kopen. Je relatie met de klant moet oprecht, inhoudelijk en op basis van wederzijds vertrouwen zijn.”

Meer lezen

Salesmotto Christian Vijn

Salesmanager Xebia

Win-Win of geen akkoord!

Meer lezen

Manon van Valenberg

Teammanager New Business & Customer Succes Management, Infoland

Vrijheid, vertrouwen en verbinding

Meer lezen

Bianca Keijzer

Salesmanager, Centraal Beheer

Speel geen spel, maar speel

Meer lezen

Pourya Dadres

Account Executive, Zoom Video Communications

Selling is a craft. Be(come) an artist

Meer lezen

Olivier Rebollo

Business Development Manager voor West Europa

“Mensen doen zaken met mensen”

Meer lezen

Roy Coomans

Accountmanager Industrie

“Ken je klant door en door en zorg ervoor dat je klant jou kent”

Meer lezen

Annemarie Engels

Community Manager

“Connecting people drives sustainable business growth”

Meer lezen