Archief bijeenkomsten, 27 november 2013 : Sales Café over onderhandelen

Binnen sales horen wij vaak zeggen: ‘De markt wil nog altijd niet kopen want er is nog altijd een crisis gaande’. Op zich geen woord van gelogen, maar als verkopend Nederland daar tevens mee bedoelt te zeggen dat wanneer de crisis voorbij is de markt weer gewoon wel gaat kopen, kunnen we weleens heel bedrogen uitkomen. Misschien is de situatie van nu wel gewoon de nieuwe realiteit van morgen en moeten we de tijd dat de business kwam aanwaaien echt naar de eeuwige jachtvelden sturen.

Het blijft dus topsport waar we dagelijks mee bezig zijn waarbij verlies van concentratie en scherpte vermeden moet zien te worden. Dit geldt voor alle fases in het salesproces.   Tijdens dit Sales Café kijken we graag met jou naar één van die zo belangrijke stappen in verkoop, het onderhandelen. Tijdens een inspirerende en interactieve sessie kijken we naar de Do’s and Don’ts in onderhandelen en geven we je praktische tips waarmee je direct aan de slag kunt. Er valt zelfs een training onderhandelen aan de Mercuri International Business School te winnen!

Biografie presentator: Wendy Kruiswijk   Wendy heeft na haar studie HBO International Business en Languages haar opgedane kennis en vaardigheden verder ontwikkeld binnen de recruitment branche. Inmiddels heeft zij ruim 10 jaar ervaring in sales en het ontwikkelen van mensen in diverse sectoren, waaronder ook media. Deze twee vakgebieden combineert zij sinds februari 2013 als consultant bij de Mercuri Business School voor Sales. De uitdaging van Wendy is om het concept van de Business School bij zoveel mogelijk Sales Professionals onder de aandacht te brengen en inspirerende trainingen te verzorgen. Natuurlijk met maar één doel: De deelnemers helpen bij het realiseren van doelstellingen en persoonlijke ambitie. Wendy houdt van sporten in de buitenlucht: beachvolleyballen, wandelen, skiën, snowboarden en duiken. Samen met haar vriend gaat zij graag regelmatig op vakantie. Op deze manier krijgt Wendy weer nieuwe energie evenals van het behalen van haar (sales)doelstellingen.

Sales motto's

Lars Nijhof

Sales Representative, Deltics

Hoe minder ik spreek, hoe beter het gesprek

Meer lezen

Emily Dobbe

Accountmanager Karpi

Zonder wrijving geen glans

Meer lezen

Manon van Valenberg

Teammanager New Business & Customer Succes Management, Infoland

Vrijheid, vertrouwen en verbinding

Meer lezen

Bianca Keijzer

Salesmanager, Centraal Beheer

Speel geen spel, maar speel

Meer lezen

Pourya Dadres

Account Executive, Zoom Video Communications

Selling is a craft. Be(come) an artist

Meer lezen

Julia Neleman

Salesmanager, Sonicbee

“Wie luistert, weet meer”

Meer lezen

Sander Rooken

Accountmanager

“Zeggen wat je doet en doen wat je zegt”

Meer lezen

Elise Nijenhuis

Key Accountmanager

“Het gaat niet om wat je verkoopt maar hoe je het verkoopt”

Meer lezen

2020

“Just do it” Cor Ludema Accountmanager Miele Professional Lees meer over Cor zijn salesmotto

Meer lezen

Marc van Hemert

Commercieel Directeur

"Alleen ga je sneller, samen kom je verder"

Meer lezen