Bestuurslid Connie Maathuis

SMA Bestuurslid Landelijk Connie Maathuis

Connie haar huidige werkzaamheden

Ik ben op Linkedin ‘ondernemer, bestuurder en toezichthouder’ gaan vermelden. Want dat is het intussen allemaal. Nadat ik in 2013 mijn bedrijf verkocht ben ik in een breder speelveld gaan acteren met een diversiteit aan onderwerpen. Momenteel daagt mijn startup met zakenpartner Janet om een vernieuwend Fins onderwijsconcept naar ons land te halen, het meeste uit. Daar is betekenisvol en ervaringsgericht leren heel gewoon geworden. Ik hoop daarmee écht het verschil te kunnen maken voor die kinderen waarvoor zelfredzaamheid en (financiële) educatie geen vanzelfsprekendheid is“.

Toegevoegde waarde SMA voor Connie

“Ik heb SMA in het partnership dat ik jarenlang bedrijfsmatig had leren kennen als een boeiende club, een zakelijk netwerk dat zich onderscheidde in gedrevenheid en hartelijkheid en waarbinnen zakendoen de normaalste zaak is.Na jarenlang voorzitter van de Senior Sales Professional-prijs te zijn geweest, maakte ik de overstap naar het SMA-bestuur om de vereniging verder te helpen groeien en bloeien.Vanuit mijn rol als secretaris ben ik o.a. bezig met de regio’s. Het is gaaf om te zien dat die intussen sterk floreren wat zich het beste uit in alle regionale Sales Events!””

 

Naast werk en SMA

“Ik houd van goede gesprekken, reizen, lezen, wandelen, muziek (van klassiek tot techno), Apple, de toekomst en buiten de lijntjes denken en kleuren.Innovatie ontstaat door naar buiten te gaan

Sales motto's

Lars Nijhof

Sales Representative, Deltics

Hoe minder ik spreek, hoe beter het gesprek

Meer lezen

Emily Dobbe

Accountmanager Karpi

Zonder wrijving geen glans

Meer lezen

Manon van Valenberg

Teammanager New Business & Customer Succes Management, Infoland

Vrijheid, vertrouwen en verbinding

Meer lezen

Bianca Keijzer

Salesmanager, Centraal Beheer

Speel geen spel, maar speel

Meer lezen

Pourya Dadres

Account Executive, Zoom Video Communications

Selling is a craft. Be(come) an artist

Meer lezen

Julia Neleman

Salesmanager, Sonicbee

“Wie luistert, weet meer”

Meer lezen

Sander Rooken

Accountmanager

“Zeggen wat je doet en doen wat je zegt”

Meer lezen

Elise Nijenhuis

Key Accountmanager

“Het gaat niet om wat je verkoopt maar hoe je het verkoopt”

Meer lezen

2020

“Just do it” Cor Ludema Accountmanager Miele Professional Lees meer over Cor zijn salesmotto

Meer lezen

Marc van Hemert

Commercieel Directeur

"Alleen ga je sneller, samen kom je verder"

Meer lezen