Captains Diner & Piet Heyn Award

Jaarlijks heeft de SMA een tweetal events die exclusief alleen door de commerciële executives van onze partners bezocht kunnen worden. Dat is in het voorjaar het Captains Diner bij Grandhotel Huis ter Duin in Noordwijk en rond de herfst is dat de Piet Heyn Award bij de SS Rotterdam in de gelijknamige havenstad.

 

Captains Diner

 

Het Captains Diner is een jaarlijks terugkerend event, die alleen toegankelijk is voor executives in combinatie met een partnership met de SMA. Het event vindt elk jaar aansluitend aan het Sales Event plaats. Tijdens dit galadiner wordt er altijd een presentatie verzorgt door kopstukken uit het bedrijfsleven/politiek en/of personen die op een andere wijze met iets unieks het nieuws hebben gehaald. Voorbeelden van recente sprekers zijn Annemarie van Gaal, André Kuipers, de Eindhovense burgemeester Rob van Gijzel, CEO van de HEMA, Ronald van Zetten en oud-Randstad oprichter Frits Goldsmeding. Uiteraard is er ook aandacht voor de winnaars van het Sales Event. Op het podium wordt samen met hen teruggekeken op de dag.

 

13220025445_7d07f1092d_b

 

Piet Heyn SMA Award

 

In het najaar vind de jaarlijkse verkiezing plaats van de Piet Heyn Award. Deze prijs staat volledig in het teken van het meest innovatieve en vooruitstrevende bedrijf op het gebied van Sales in Nederland. Hierbij wordt er gekeken naar zowel gerenommeerde bedrijven, die reeds jaren aan de weg timmeren, als naar bedrijven die net enkele jaren aan de slag en hierbij meer dan gemiddelde goede resultaten laten zien. Deze laatste categorie wordt beloon met de Piet Heyn Challenger Award.

 

Uitreiking Piet Heyn Award, 2009

 

Net als bij het Captains Diner bij Huis ter Duin in Noordwijk wordt deze bijeenkomst op de SS Rotterdam exclusief bezocht door de top van commercieel Nederland. Naast de bekendmaking van de prijzen met betrekking tot de Piet Heyn SMA Award wordt de avond altijd opgeluisterd met een interessante spreker. Zo hebben we de afgelopen jaren reeds mogen genieten van o.a. de huidige premier van Nederland, Marc Rutten, zijn voorganger, Jan-Peter Balkenende, oud voorzitter van VNO NCW, Bernard Wientjes en Peter van Uhm. 

 

Sales motto's

Salesmotto Emily Dobbe

Emily Dobbe

Sales en - accountmanager bij Karpi Group

Zonder wrijving geen glans

Meer lezen

Salesmotto Luciën Kamps

Sales Director EMEA West Planon Software

Stop met interessant te doen, wees geïnteresseerd!

Meer lezen

Harjan van Velthuizen

Salesmanager bij HSO

“Verkoop zo, dat een klant morgen weer bij je wil kopen. Je relatie met de klant moet oprecht, inhoudelijk en op basis van wederzijds vertrouwen zijn.”

Meer lezen

Salesmotto Christian Vijn

Salesmanager Xebia

Win-Win of geen akkoord!

Meer lezen

Manon van Valenberg

Teammanager New Business & Customer Succes Management, Infoland

Vrijheid, vertrouwen en verbinding

Meer lezen

Bianca Keijzer

Salesmanager, Centraal Beheer

Speel geen spel, maar speel

Meer lezen

Pourya Dadres

Account Executive, Zoom Video Communications

Selling is a craft. Be(come) an artist

Meer lezen

Olivier Rebollo

Business Development Manager voor West Europa

“Mensen doen zaken met mensen”

Meer lezen

Roy Coomans

Accountmanager Industrie

“Ken je klant door en door en zorg ervoor dat je klant jou kent”

Meer lezen

Annemarie Engels

Community Manager

“Connecting people drives sustainable business growth”

Meer lezen