Ledenvoordeel, Locaties

Logo Huis ter Duin

 

Grand Hotel Huis ter Duin is al meer dan 125 jaar dé locatie waar vele Sales bijeenkomsten u voor gingen. Vaak staan wij aan het begin van de cyclus waar de Sales strategie begint, de producten en diensten worden gedeeld en waar soms ook opdrachtgevers / klanten bij worden betrokken. Speciaal voor SMA-leden heeft men interessante voordelen. Lees voor meer informatie de partnerpagina van Grandhotel Huis ter Duin.

 

 

Logo Papendal

 

Papendal is het kloppend hart van de Nederlandse topsport. Wekelijks trainen ruim 400 sporttalenten en atleten op Olympic Training Centre Papendal. Laat u inspireren door de topsport! Bekijk de mogelijkheden voor zakelijke bijeenkomsten op Papendal. Maak  de keuze uit de prachtige moderne vergader- en congreszalen. Of boek een sportieve clinic met sportspreker bij uw meeting. Papendal is de locatie voor evenementen van 10 tot 3000 personen. De unieke omgeving biedt ruimte aan de organisatie van uw beurs, congres, vergadering of feest zowel indoor als outdoor. Papendaal heeft een aantrekkelijk aanbod, speciaal voor SMA-leden. Lees meer hierover op de partnerpagina van Papendal.

 

logo Regardz

 

U organiseert een bijeenkomst: een vergadering, congres of feest. Voor 2 of 2.000 personen, of iets daar tussenin. Daarvoor heeft u een locatie nodig die meer is dan een zaal. U zoekt een totaaloplossing; een prachtige ruimte met werkelijk alle denkbare voorzieningen en servicegerichte mensen, die met u meedenken en aan een half woord genoeg hebben. Dat is Regardz: wij maken iedere dag op sprankelende wijze het verschil voor onze gasten. Voor SMA-leden hebben we een aantrekkelijke korting, zowel op de locatie als op een overnachting in één van onze hotels. Lees meer hierover op de partnerpagina van Regardz.

 

 

Logo Jaarbeurs

 

Jaarbeurs biedt met diverse congres- en vergaderlocaties zoals Supernova, Media Plaza en MeetUp dé ontmoetingsplek van Nederland. Gelegen centraal in het land, in het midden van de stad Utrecht, uitstekend bereikbaar met auto en direct aan het centraal station. Voor SMA-leden heeft Jaarbeurs een leuk voordeel te bieden, lees hier meer over op de partnerpagina van Jaarbeurs.

 

logo Duin & Kruidberg

 

In de adembenemende natuur van het Nationaal Park Zuid-Kennemerland ligt het schitterende Landgoed Duin & Kruidberg in Santpoort-Noord. Met 75 hotelkamers, de trendy Brasserie & Loungebar DenK, het met Michelinster bekroonde restaurant De Vrienden van Jacob, vijf stijlkamers en een modern conferentiecentrum met tien vergaderzalen is Landgoed Duin & Kruidberg de geschikte plek voor vergaderingen, stijlvolle recepties of klassieke diners. Voor SMA-leden heeft Landgoed Duin & Kruidberg een leuke aanbieding te bieden, lees hier meer over op de partnerpagina van Landgoed Duin & Kruidberg.

Sales motto's

Salesmotto Emily Dobbe

Emily Dobbe

Sales en - accountmanager bij Karpi Group

Zonder wrijving geen glans

Meer lezen

Salesmotto Luciën Kamps

Sales Director EMEA West Planon Software

Stop met interessant te doen, wees geïnteresseerd!

Meer lezen

Harjan van Velthuizen

Salesmanager bij HSO

“Verkoop zo, dat een klant morgen weer bij je wil kopen. Je relatie met de klant moet oprecht, inhoudelijk en op basis van wederzijds vertrouwen zijn.”

Meer lezen

Salesmotto Christian Vijn

Salesmanager Xebia

Win-Win of geen akkoord!

Meer lezen

Manon van Valenberg

Teammanager New Business & Customer Succes Management, Infoland

Vrijheid, vertrouwen en verbinding

Meer lezen

Bianca Keijzer

Salesmanager, Centraal Beheer

Speel geen spel, maar speel

Meer lezen

Pourya Dadres

Account Executive, Zoom Video Communications

Selling is a craft. Be(come) an artist

Meer lezen

Olivier Rebollo

Business Development Manager voor West Europa

“Mensen doen zaken met mensen”

Meer lezen

Roy Coomans

Accountmanager Industrie

“Ken je klant door en door en zorg ervoor dat je klant jou kent”

Meer lezen

Annemarie Engels

Community Manager

“Connecting people drives sustainable business growth”

Meer lezen