Nomineren Sales Event

Sinds 1971 worden er door de SMA verkiezingen gehouden. In eerste instantie betrof dit alleen de verkiezing van de Commercieel Directeur van het Jaar, waarna deze vervolgens werd uitgebreid met die van Senior Sales Professional & Young Sales Professional. In de afgelopen 2 jaar is ook de verkiezing van de Salesmanager een vast onderdeel van de agenda tijdens het Sales Event. De eerstvolgende strijd staat op 9 maart 2023 gepland. In Grand Hotel Huis ter Duin, zullen er per genoemde categorie weer drie kandidaten gaan strijden om deze felbegeerde titel. In welke vorm is uiteraard sterk afhankelijk van de dan geldende corona-maatregelen. Het is nu wel al mogelijk om hiervoor kandidaten te nomineren.

 Nomineren Salesmanager

 

20220525 Salesmanager van het Jaar Roos van VugtBij de Salesmanager zijn we op zoek naar die kandidaat die in jouw ogen momenteel het verschil maakt in zijn organisatie en die daarbij een essentiële bijdrage heeft geleverd in het commerciële succes. Om hiervoor in aanmerking te komen moet deze persoon eindverantwoordelijk zijn voor :

  • de aansturing van een salesteam van minimaal 5 personen;
  • het coachen en ontwikkelen van mensen in dit salesteam;
  • Minimaal € 3miljoen aan omzet

Tevens moet deze persoon minimaal 2 jaar werkzaam zijn in deze functie. Mocht jij een geschikte kandidaat weten, kijk dan voor meer informatie op onze website.

 

Nomineren Senior Sales Professional

 

Winnaar Senior Sales Professional Thijs van RosmalenBij deze categorie zijn we op zoek naar die salestopper die grote indruk op jou heeft weten te maken. Dit vanwege zijn dagelijkse werkzaamheden of vanwege zijn cruciale rol in het binnenhalen van die grote opdracht voor zijn bedrijf. Om hiervoor in aanmerking te komen moet de (Key) Accountmanager binnen zijn organisatie verantwoordelijk zijn voor :

  • minimaal drie (Key) Accounts;
  • minimaal € 1 miljoen aan omzet

Tevens moet deze persoon ouder zijn dan 30 jaar (meetmoment, 9 maart 2023) en minimaal twee jaar werkzaam zijn in deze functie. Mocht jij een geschikte kandidaat weten, kijk dan op onze website voor meer informatie en om deze persoon te nomineren.

 

Nomineren Young Sales Professional

 

Afgelopen jaren heeft geleerd dat bij deze verkiezing leeftijd eigenlijk geen rol speelt in de carrière van deze sales professional. Deze persoon zorgt er namelijk voor dat er in een vroegtijdig stadium van de carrière het verschil wordt gemaakt in het commerciële spel. Om deel te kunnen nemen aan deze categorie moet deze persoon verantwoordelijk zijn voor :

  • Minimaal 5 accounts
  • Minimaal voor € 300.000,– aan omzet

Tevens moet deze persoon minimaal drie jaar werkzaam zijn, dit mag bij meerdere werkgevers zijn. Tevens moet de persoon jonger zijn dan 30 jaar (meetdatum 9 maart 2023). Mocht jij een geschikte kandidaat weten, kijk dan op onze website voor meer informatie over deze categorie en om deze persoon te nomineren.

 

Sales motto's

Salesmotto Emily Dobbe

Emily Dobbe

Sales en - accountmanager bij Karpi Group

Zonder wrijving geen glans

Meer lezen

Salesmotto Luciën Kamps

Sales Director EMEA West Planon Software

Stop met interessant te doen, wees geïnteresseerd!

Meer lezen

Harjan van Velthuizen

Salesmanager bij HSO

“Verkoop zo, dat een klant morgen weer bij je wil kopen. Je relatie met de klant moet oprecht, inhoudelijk en op basis van wederzijds vertrouwen zijn.”

Meer lezen

Salesmotto Christian Vijn

Salesmanager Xebia

Win-Win of geen akkoord!

Meer lezen

Manon van Valenberg

Teammanager New Business & Customer Succes Management, Infoland

Vrijheid, vertrouwen en verbinding

Meer lezen

Bianca Keijzer

Salesmanager, Centraal Beheer

Speel geen spel, maar speel

Meer lezen

Pourya Dadres

Account Executive, Zoom Video Communications

Selling is a craft. Be(come) an artist

Meer lezen

Olivier Rebollo

Business Development Manager voor West Europa

“Mensen doen zaken met mensen”

Meer lezen

Roy Coomans

Accountmanager Industrie

“Ken je klant door en door en zorg ervoor dat je klant jou kent”

Meer lezen

Annemarie Engels

Community Manager

“Connecting people drives sustainable business growth”

Meer lezen