Nomineren SMA Piet Heyn Award 2019

Wie heeft de beste Sales organisatie van Nederland?

 

Nederland is van oudsher een echt handelsland. Al in 1602 werd de VOC opgericht, destijds het grootste handelsbedrijf ter wereld. Het gedachtegoed van de VOC wordt vaak in één adem genoemd met de naam van Piet Heyn. Terecht, want deze beroemde Nederlandse zeevaarder is bekend om zijn ontdekkingsdrang maar ook voor durf en vernieuwing. Dit is eveneens van toepassing op deze prijs.

AA SMA Piet Heyn 2018 Winnaar Rinus Verhey HeembouwKen jij een bedrijf met meer dan vijf personen werkzaam binnen de commerciële organisatie die indrukwekkende commerciële resultaten in zowel binnen als buitenland heeft gehaald en waarvan het hoofdkantoor in Nederland is gevestigd dan kun je deze nomineren voor deze prestigieuze prijs. Daarnaast moet de jaarlijkse bruto omzet meer dan € 10 miljoen bedragen. Een vakkundige jury zal op basis van een uitvoerig en diepgaand onderzoek tot een uiteindelijke winnaar komen waarbij er gekeken zal worden naar de effectiviteit en productiviteit van de commerciële organisatie.

Op 31 oktober 2019 wordt deze prijs voor de elfde keer uitgereikt waarbij wij in het verleden mooie winnaars kennen in de naam van Bavaria, Sligro, Unit4, La Place en Hunkemöller. De laatste winnaar is bouwbedrijf Heembouw uit Roelofarendsveen. In onze Wall of Fame zie je een overzicht van alle winnaars.

 

Nomineren Piet Heyn SMA Award 2019

 

Ben je of ken je een geschikte kandidaat voor de SMA Piet HeynAward, vul dan onderstaand formulier in. Velden met een * zijn verplicht in te vullen. Nomineren voor deze prijs kan tot 25 augustus 2019