Nomineren Young Sales Professional van Oost Nederland

Sinds 2011 organiseren wij de verkiezingen van de Young Sales Professional van het jaar. Tot voor kort was dit een landelijke verkiezing, met verschillende voorrondes. Dit jaar zal het selectieproces anders verlopen, waarbij er regionale verkiezingen plaats gaan vinden. De winnaars van deze strijd zullen uiteindelijk meedoen voor de landelijke titel. Daarom organiseren wij, dit jaar voor de eerste keer, de verkiezing van de Young Sales Professional van Oost Nederland. Hiervoor zijn we dus op zoek naar geschikte kandidaten, die op 25 oktober zullen deelnemen aan de eerste selectieronde. Hieruit zullen een drietal personen worden geselecteerd, die de onderlinge strijd aangaan op 9 november tijdens het Sales Event Oost, in cultuurfabriek DRU, in Ulft. 

 

De criteria, om deel te kunnen nemen aan deze verkiezing, zijn de volgende :

 

  • Niet langer dan vijf jaar werkzaam zijn in een commerciële functie en deze succesvol hebben uitgevoerd;
  • Jonger dan 30 jaar;
  • De minimale verantwoordelijkheid voor een omzet van € 0,3 miljoen
  • Werken of wonen in Oost-Nederland 

De SMA wordt in dit proces begeleid door NEXOR. NEXOR is al ruim 13 jaar expert en dienstverlener op het gebied van b2b sales. Van oorsprong is leadgeneratie en new business development onze core business. In de loop der jaren is de vraag naar instroom en doorgroei van het jonge sales talent, waarmee wordt gewerkt, sterk toegenomen. Vanuit NEXOR Sales People voorziet NEXOR, door de inzet van jonge, ambitieuze en goed opgeleide young sales professionals, in deze vraag. Inmiddels hebben al ruim 300 professionals zo een kickstart in hun b2b sales carrière gemaakt! Dikke kans dat dé sales professional die u wilt nomineren, ooit bij NEXOR is opgeleid en zijn of haar werkervaring bij ons heeft opgedaan.  

 

Robert Verkade, commercieel directeur van NEXORen ooit (2011) winnaar van de felbegeerde “Young Sales Professional of the year” award, vertelt graag over het screeningsproces:

 

SMA Profielfoto Robert Verkade“Als salesmanager of commercieel directeur zoek je voor en in de aanwas van je team altijd naar nieuwe high potentials. En hoe gaaf is het als zo’n high potential de challenger (s) van het team is. We weten allemaal dat talent niet te definiëren is in een persona. Leeftijd, resultaten en verantwoordelijkheid doen er zeker toe, maar échte kanshebbers op deze award beschikken over een bepaald sales DNA. Hij of zij is onder meer, integer, een echte ondernemer, een teamplayer, zelfstartend en proactief, inspirerend, authentiek, beschikt over een goede dosis humor en zelfspot, is eager en hungry to win, doortastend, creatief en most of all… ambitieus!”  

 

 

SE2017-350Voor het jaar 2016, is Dennis Wagenaar van Ricoh door een vakkundige jury gekozen tot Young Sales Professional van het jaar. In zijn profiel geeft Dennis aan wat de deelname aan de verkiezing heeft opgeleverd. Tevens is hier ook het volledige optreden van Dennis tijdens de verkiezingen van het Sales Event terug te zien.

In de Wall of Fame Young Sales Professionals worden er een overzicht gegeven van alle podiumkandidaten van de voorgaande jaren. 

 

 

Nomineren kandidaat

Via het aanmeldingsformulier is het mogelijk om een kandidaat te nomineren voor de verkiezing van de Young Sales Professional van Oost Nederland

Sales motto's

Salesmotto Emily Dobbe

Emily Dobbe

Sales en - accountmanager bij Karpi Group

Zonder wrijving geen glans

Meer lezen

Salesmotto Luciën Kamps

Sales Director EMEA West Planon Software

Stop met interessant te doen, wees geïnteresseerd!

Meer lezen

Harjan van Velthuizen

Salesmanager bij HSO

“Verkoop zo, dat een klant morgen weer bij je wil kopen. Je relatie met de klant moet oprecht, inhoudelijk en op basis van wederzijds vertrouwen zijn.”

Meer lezen

Salesmotto Christian Vijn

Salesmanager Xebia

Win-Win of geen akkoord!

Meer lezen

Manon van Valenberg

Teammanager New Business & Customer Succes Management, Infoland

Vrijheid, vertrouwen en verbinding

Meer lezen

Bianca Keijzer

Salesmanager, Centraal Beheer

Speel geen spel, maar speel

Meer lezen

Pourya Dadres

Account Executive, Zoom Video Communications

Selling is a craft. Be(come) an artist

Meer lezen

Olivier Rebollo

Business Development Manager voor West Europa

“Mensen doen zaken met mensen”

Meer lezen

Roy Coomans

Accountmanager Industrie

“Ken je klant door en door en zorg ervoor dat je klant jou kent”

Meer lezen

Annemarie Engels

Community Manager

“Connecting people drives sustainable business growth”

Meer lezen