Pitches SMA Sales Event Oost, succesvolle bedrijven Oost Nederland

 Wilfred Horst, Directeur Verkoop Nefit

 

SMA Profielfoto Wilfred HorstDe Nederlandse installatiemarkt is volop in beweging en grote veranderingen vinden plaats. Naast de vakman/installateur komen er steeds meer andere aanbieders die de consument bewerken. Internet zorgt ervoor dat consumenten zich steeds meer zelf oriënteren en er is inmiddels bijna 100% transparantie in de prestaties van de toestellen en de prijs. Nefit zoekt naar manieren om beter in te spelen op de veranderingen in de markt. Om de consument beter van dienst te zijn en meer naar Nefit toe te trekken, heeft Nefit het initiatief genomen om op de website een aantal extra services te gaan aanbieden. In dit proces zal Nefit haar partner installateurs zoveel mogelijk actief betrekken.

 

 

 Gerrit-Jan Bomhof, Chief Commercial Officer F&L Publishing Group

 

Profielfoto Gerrit-Jan BomhofAls één van de top 10 uitgeverijen van de BeNeLux is F&L Publishing Group voor velen een onbekende naam. Toch bereikt het bedrijf maandelijks meer dan 1 miljoen personen. De focus is -in de 25jaar van het bestaan van F&L Publishing Group- gehouden op de merken, platformen en magazines die het creëert. Precies dit heeft ervoor gezorgd dat het bedrijf ook na de crisis nog floreert, wellicht meer dan ooit. Bijzonder in een markt die gekenmerkt wordt door dalende inkomsten en grote ontslagrondes. Anno 2016 wordt gekeken naar alle kerncompetenties en hoe deze in verschillende vormen en modellen in te zetten. Iedere werknemer heeft kennis, kunde en kracht om het bedrijf verder te helpen, beter te maken. Met deze visie wordt gewerkt aan het out-of-the-box kijken naar producten, diensten en samenwerkingsvormen, zodat de komende 30 dagen, maanden en jaren een continue aanpassing mogelijk blijft om de solide basis te behouden voor deze parel van het oosten.“We nodigen je van harte uit om tijdens deze pitch ons enthousiasme over te nemen en je te laten inspireren waar het gaat om lef, vernieuwing en plezier!”

 

Mirjam Groenendijk, directeur Marketing & Communicatie bij Flynth adviseurs en accountants
 
 
SMA Profiel Mirjam Groenendijk
 
“Sinds voorjaar 2015 ben ik lid van SMA Oost. Als marcomprofessional zit ik immers heel dicht tegen de business aan en het luisteren naar de klant staat daarbij centraal. Ook, of misschien zelfs wel juist, in de zakelijke dienstverlening wordt men zich er steeds meer van bewust dat vertrouwen de basis is voor een duurzame relatie. Een relatie die gebaseerd is op oprechte interesse in de drijfveren en behoeften van de ondernemer. Voor mij betekent dat betekenisvol zijn. Echt het verschil willen maken. Hoe we dat bij Flynth doen, vertel ik graag tijdens het Sales Event op 10 november a.s”. 
 
 
 
 
 
Ruben van den Burg, Accountmanager OAD
 
 
 
SMA Profielfoto ruben van den burg OAD‘The Soft side of Hard Selling’: ontzorgen centraal!  Vanuit de hoofdvestiging in Goor organiseren circa 200 enthousiaste medewerkers dagtochten, busreizen en rondreizen, trips naar Disneyland® Paris, riviercruises en thema-arrangementen. Zowel voor klanten die individueel op pad willen als voor bedrijven/groepen die een reis op maat wensen. Ook verzorgt Oad als logistieke partner het vervoer op maat voor diverse events. Jaarlijks reizen 400.000 mensen met Oad.
 
 
Na het grootste faillissement van 2013 was het nieuwe bedrijf Oad Bus genoodzaakt haar business model drastisch te veranderen. Van een intern gerichte organisatie naar een marktgerichte organisatie die continu op zoek is naar het vinden van synergie binnen maar zeker ook buiten de branche. Focus op het vinden en benutten van gezamenlijk belang waarbij het thema ontzorgen voortdurend centraal staat. Nu 3 jaar verder blijkt deze aanpak te werken en zit het oer-Hollandse bedrijf en merk Oad met haar hoofdkantoor in het Twentse Goor volop in de groei.

Sales motto's

Salesmotto Emily Dobbe

Emily Dobbe

Sales en - accountmanager bij Karpi Group

Zonder wrijving geen glans

Meer lezen

Salesmotto Luciën Kamps

Sales Director EMEA West Planon Software

Stop met interessant te doen, wees geïnteresseerd!

Meer lezen

Harjan van Velthuizen

Salesmanager bij HSO

“Verkoop zo, dat een klant morgen weer bij je wil kopen. Je relatie met de klant moet oprecht, inhoudelijk en op basis van wederzijds vertrouwen zijn.”

Meer lezen

Salesmotto Christian Vijn

Salesmanager Xebia

Win-Win of geen akkoord!

Meer lezen

Manon van Valenberg

Teammanager New Business & Customer Succes Management, Infoland

Vrijheid, vertrouwen en verbinding

Meer lezen

Bianca Keijzer

Salesmanager, Centraal Beheer

Speel geen spel, maar speel

Meer lezen

Pourya Dadres

Account Executive, Zoom Video Communications

Selling is a craft. Be(come) an artist

Meer lezen

Olivier Rebollo

Business Development Manager voor West Europa

“Mensen doen zaken met mensen”

Meer lezen

Roy Coomans

Accountmanager Industrie

“Ken je klant door en door en zorg ervoor dat je klant jou kent”

Meer lezen

Annemarie Engels

Community Manager

“Connecting people drives sustainable business growth”

Meer lezen