Profiel Annelies Oldejans

Annelies Oldejans

Consultant

Tres

Wie is Annelies?

 

Van mijn jeugd op de boerderij ben ik via de universiteit uiteindelijk in de IT als consultant beland. Het leukste in mijn werk vind ik het opbouwen van fijne werkrelaties. Ook privé is dat een belangrijk aspect. Zo doe ik al jaren mijn boodschappen op de markt. Even een praatje maken en vervolgens met de lekkerste producten naar huis om een mooie maaltijd te gaan koken. Of toch een restaurant induiken om weer inspiratie op te doen voor de volgende keer. Naast deze hobby ben ik een grootliefhebber van jaren 60/70 muziek. Hiervoor bezoek ik regelmatig concerten van bijvoorbeeld Eagles, John Fogerty en Elton John.

Salesmotto

 

“Wees authentiek, dat zorgt voor vertrouwen in jou en dus in wat je verteld”

Ik ben vrij uitgesproken in wat ik belangrijk of leuk vind. Dat ben ik privé, maar ook zakelijk. Mijn (potentiële) klanten weten dus exact wat ze aan mij hebben en doordat ik zo uitgesproken ben, breng ik dat ook met overtuiging. Ik vat dat samen als authenticiteit. Klanten vertrouwen mij, mijn oordeel en dus ook de producten/oplossingen die ik hen bied.