Profiel Bianca Keijzer

Kandidaat Salesmanager Bianca Keijzer

Bianca Keijzer

Manager Sales Midden en Grootbedrijf Overheid en Mobiliteit

Centraal Beheer Achmea

Wie is Bianca?

 

Als kind was ik een ramp voor mijn ouders… Lief maar zeer onderzoekend, nieuwsgierig, nergens bang voor en het liefst was ik altijd buiten de deur tot donker. In de tijd waar ‘mobiele controle’ volledig ontbrak, verdween ik soms een hele dag van de radar. Dat moet toch enige spanning bij mijn ouders hebben opgeleverd.

Ik deed alsof ik op reis was, speelde indiaantje, veroverde werelden en als ik tussen de middag honger kreeg ‘onderhandelde’ ik over de prijs van de snoepjes bij Jamin of over een wit kadetje bij de bakker. Die laatste kreeg ik dan altijd steevast gratis.
Mijn drive was en is nog steeds het ontdekken, onderzoeken en leren over van alles en nog wat. Ik heb grote interesse in wat mensen drijft, probeer ze te doorgronden. Dat helpt mij ook in mijn rol als salesmanager.

Dit zijn nog steeds tools die nu helpen mijn team te coachen maar ook voor klanten de beste deal samen te stellen en salesacties concreet te maken. Naast mijn werk als salesmanager ben ik een enthousiast (hobby+)fotograaf, vooral op verre reizen combineer ik foto’s met storytelling. En ik zoom graag in op details die je zo met het blote oog niet als eerste ziet.

Salesmotto

 

“speel geen spel maar speel’

Een spel zet je vast in overtuigingen en doelen (we moeten scoren, we moeten hard rennen, we moeten….). Dat geeft wel richting maar fixeert ook. Het zorgt voor een fixed mindset en belemmerende overtuigingen. Spelen geeft daarentegen energie, vraagt lef en moed, geeft vertrouwen en een open mindset en nieuwe inzichten.

In een wereld die per dag anders lijkt te zijn is een open mind een voorwaarde voor succes. Dat vraagt van salesmensen ontwikkeling en een open houding. Durf het een keer niet te weten maar te doen. Dit gaat over veerkracht en reflectie, drive en misschien ook wel kinderlijke onbezonnenheid. En het lef om echt te werken met je talenten (ken je die ook van jezelf?).

Dan kun je weer verbinden met klanten op een veel diepere laag. Iedereen heeft toch ooit spelenderwijs leren fietsen? En speelde graag buiten? Dat hebben we dus alvast gemeen 😉 Sales next step!