Profiel Bob Smets

 

Bob Smets

Salesmanager

Link-It

Wat doet Bob?

 

Als salesmanager ben ik verantwoordelijk voor het gehele commerciële resultaat. Ik draag zorg voor het genereren van New Business Key accounts. Ik train, inspireer en enthousiasmeer mijn accountmanagers. Ik begeleid de salestrajecten van mijn accountmanagers.

Wie is Bob?

 

Ik ben geboren en getogen in Tilburg zuid in een achterstandswijk, Twee goed opgeleide ouders en niet per se passend in de buurt waar ik woonde. Hierdoor heb ik mezelf op jonge leeftijd aan weten te passen aan mijn omgeving. Als kind/ tiener geen interesse in school en niet echt een bepaald toekomstbeeld. Op mijn 21ste is mijn eerste kind geboren, dit heeft mijn leven omgedraaid en ervoor gezorgd dat ik full pull ben gaan werken aan een carrière. Nu woon ik met mijn vriendin, 3 eigen kinderen en 2 stiefkinderen in Udenhout. Ik maak graag muziek zowel Electrische gitaar, Drums en digitaal produceren van muziek. Daarnaast spendeer ik graag tijd met mijn gezin en ben ik naast commerciële pitbull ook een warme huisvader.

Wat is het salesmotto van Bob?

Geen

Ik heb geen motto, ik heb een aversie voor cheesy oneliners en motto’s. voor mij is het belangrijk dat iedere deal die ik sluit gebaseerd is op wederzijds vertrouwen en respect en dat de verwachtingen van een nieuwe samenwerking aan beide kanten in lijn dient te zijn.

Sales motto's

Salesmotto Emily Dobbe

Emily Dobbe

Sales en - accountmanager bij Karpi Group

Zonder wrijving geen glans

Meer lezen

Salesmotto Luciën Kamps

Sales Director EMEA West Planon Software

Stop met interessant te doen, wees geïnteresseerd!

Meer lezen

Harjan van Velthuizen

Salesmanager bij HSO

“Verkoop zo, dat een klant morgen weer bij je wil kopen. Je relatie met de klant moet oprecht, inhoudelijk en op basis van wederzijds vertrouwen zijn.”

Meer lezen

Salesmotto Christian Vijn

Salesmanager Xebia

Win-Win of geen akkoord!

Meer lezen

Manon van Valenberg

Teammanager New Business & Customer Succes Management, Infoland

Vrijheid, vertrouwen en verbinding

Meer lezen

Bianca Keijzer

Salesmanager, Centraal Beheer

Speel geen spel, maar speel

Meer lezen

Pourya Dadres

Account Executive, Zoom Video Communications

Selling is a craft. Be(come) an artist

Meer lezen

Olivier Rebollo

Business Development Manager voor West Europa

“Mensen doen zaken met mensen”

Meer lezen

Roy Coomans

Accountmanager Industrie

“Ken je klant door en door en zorg ervoor dat je klant jou kent”

Meer lezen

Annemarie Engels

Community Manager

“Connecting people drives sustainable business growth”

Meer lezen