Profiel Emily Dobbe

Wie is Emily?

Ik ben Emily, 30 jaar, geboren en getogen in de Achterhoek. Ik groeide op als een vrolijk en dromerig meisje dat hield van streetdance en allerlei verhaaltjes naspelen met mijn 1001 Barbies. Diezelfde interesses bleken toen ik volwassen werd nog steeds (min of meer 😉) te bestaan: ik besloot een studie communicatie te doen in Utrecht en was werkzaam op redacties van vrouwentijdschriften, televisie en een (influencer)marketingbureau.

Wat doet Emily?

Inmiddels ben ik al bijna 4 jaar voor ons familiebedrijf: Karpi Group, vloerkledenproducent met b2b klanten met focus op retail, zoals Trendhopper en Pronto. Ik werk in de buitendienst en als accountmanager, waarbij ik me met taken bezighoud als: uitbreiden en optimaliseren van de collectie, monitoren van trends en ontwikkelingen, opzetten/uitbouwen van merken, onderhouden van bestaande klantrelaties, onderzoeken van nieuwe afzetgebieden/klanten.

Wat is het salesmotto van Emily?

“Zonder wrijving geen glans”

Sales is leuk en het schrijven van een mooie order geeft mij elke keer weer een kick. Ook komt er regelmatig ‘gedoe’ bij kijken: klanten die niet terugbellen, prospects waar je moeilijk binnenkomt of deals die maar niet closen. Maar juist daar waar het schuurt of moeilijk gaat, ontstaan ook vaak de mooiste orders of samenwerkingen heb ik ontdekt. Ik zie daarom ‘het gedoe’ als een uitdaging, die moet worden opgepoetst als de lamp van Aladdin waarbij de tapijten(sales) zullen vliegen!

Sales motto's

Lars Nijhof

Sales Representative, Deltics

Hoe minder ik spreek, hoe beter het gesprek

Meer lezen

Emily Dobbe

Accountmanager Karpi

Zonder wrijving geen glans

Meer lezen

Manon van Valenberg

Teammanager New Business & Customer Succes Management, Infoland

Vrijheid, vertrouwen en verbinding

Meer lezen

Bianca Keijzer

Salesmanager, Centraal Beheer

Speel geen spel, maar speel

Meer lezen

Pourya Dadres

Account Executive, Zoom Video Communications

Selling is a craft. Be(come) an artist

Meer lezen

Julia Neleman

Salesmanager, Sonicbee

“Wie luistert, weet meer”

Meer lezen

Sander Rooken

Accountmanager

“Zeggen wat je doet en doen wat je zegt”

Meer lezen

Elise Nijenhuis

Key Accountmanager

“Het gaat niet om wat je verkoopt maar hoe je het verkoopt”

Meer lezen

2020

“Just do it” Cor Ludema Accountmanager Miele Professional Lees meer over Cor zijn salesmotto

Meer lezen

Marc van Hemert

Commercieel Directeur

"Alleen ga je sneller, samen kom je verder"

Meer lezen