Profiel Lars Nijhof

Kandidaat Sales Event SMA Oost Lars Nijhof
Lars Nijhof

Sales Representative

Deltics

Wie is Lars?

Lars Nijhof ik ben 25 jaar oud en woonachtig in Eibergen. In mijn dagelijks leven ben ik veel bezig met sporten zoals padel. Ik hou ervan om in het weekend gezellig met mijn kameraden te zijn. Daarnaast heb ik een leuke vriendin waar ik ook veel tijd mee doorbreng.

Wat doet Lars?

Ik ben 2 jaar werkzaam voor Deltics een IT bedrijf uit Hengelo (Overijssel). Binnen Deltics ben ik verantwoordelijk voor het binnen halen van nieuwe logo’s (bedrijven). Binnen al onze producten vind ik cybersecurity erg interessant en merk ik ook dat hier mijn specialiteit ligt. Mijn verantwoordelijkheden zijn het in contact komen met potentiële klanten, sales trajecten leiden en samenwerken met leveranciers.

Wat is het salesmotto van Lars?

Hoe minder ik spreek, hoe beter het gesprek.

Hiermee bedoel ik dat wanneer ik veel aan het woord ben ik dingen zeg die ik al weet. Wanneer je juist goed luistert en de juiste vragen stelt waardoor de ander veel aan het woord is, je veel nieuwe dingen hoort waarvan je juist kan leren.

Sales motto's

Salesmotto Emily Dobbe

Emily Dobbe

Sales en - accountmanager bij Karpi Group

Zonder wrijving geen glans

Meer lezen

Salesmotto Luciën Kamps

Sales Director EMEA West Planon Software

Stop met interessant te doen, wees geïnteresseerd!

Meer lezen

Harjan van Velthuizen

Salesmanager bij HSO

“Verkoop zo, dat een klant morgen weer bij je wil kopen. Je relatie met de klant moet oprecht, inhoudelijk en op basis van wederzijds vertrouwen zijn.”

Meer lezen

Salesmotto Christian Vijn

Salesmanager Xebia

Win-Win of geen akkoord!

Meer lezen

Manon van Valenberg

Teammanager New Business & Customer Succes Management, Infoland

Vrijheid, vertrouwen en verbinding

Meer lezen

Bianca Keijzer

Salesmanager, Centraal Beheer

Speel geen spel, maar speel

Meer lezen

Pourya Dadres

Account Executive, Zoom Video Communications

Selling is a craft. Be(come) an artist

Meer lezen

Olivier Rebollo

Business Development Manager voor West Europa

“Mensen doen zaken met mensen”

Meer lezen

Roy Coomans

Accountmanager Industrie

“Ken je klant door en door en zorg ervoor dat je klant jou kent”

Meer lezen

Annemarie Engels

Community Manager

“Connecting people drives sustainable business growth”

Meer lezen