Profiel Laura van Reekum

Wie is Laura?

Ik ben 32 jaar en woonachtig in onze mooie hoofdstad Amsterdam! De actie en dynamiek van deze stad past goed bij mij. Positief en actiegericht sta ik in het leven.
Kritisch en ongeduldig zijn mijn valkuilen, Oprecht, spontaan, lerend en soms (letterlijk) vallend en opstaand is mijn kracht. Sportiviteit staat hoog in het vaandel, wielrennen, hardlopen en probeer ik vaak verschillende sportklasjes uit.
Daarnaast geniet ik graag van gezelligheid en van het vieren van successen. (Voordeel is dat er altijd wel een succes te vinden is…groot en klein, privé en zakelijk). Weekendje weg om lokale wijnen te proeven of grote reizen…als het actief is ben ik erbij.

Wat doet Laura?

Ik ben de manager van onze B-t-B Business Unit en onderdeel van het Managementteam. Deze Business Unit is verantwoordelijk voor alle zakelijke (nationaal en internationale) klanten en heet daarom ook Business Solutions.
Met mijn team van 8 sales- en accountmanagers dragen we de verantwoordelijkheid voor ruim 1/3 van de totale omzet. We zijn ambitieus en willen naast hele blije klanten ook duurzame groei realiseren. Ik focus me daarom op twee hoofdzaken:

1) Ervoor zorgen dat mijn team optimaal presteert. Samenwerken en slimwerken is een key succesfactor. Dit betekent dat ik het juiste voorbeeld geef, motiveer en uitdaag. Gelijkwaardigheid en werken volgens de 3 eenheid dream big, get shit done & have fun!
2) Alle ervaringen en leermomenten inbrengen in het management team, de status quo challengen en acties/veranderingen initieer zodat we als organisatie vooruit gaan. Zodat we onze klanten met onze hoogwaardige business solutions optimaal bedienen.

Wat is het salesmotto van Laura?

Er is altijd Ruimte

Door te onthullen, wat je voelt, denkt of vind, wat je opmerkt, wat je wel of niet begrijpt of verwacht creëer verrassend vaak meer ruimte dan je ooit dacht.
Ruimte voor een gesprek, een echt gesprek, oprecht en met betekenis.

Sales motto's

Lars Nijhof

Sales Representative, Deltics

Hoe minder ik spreek, hoe beter het gesprek

Meer lezen

Emily Dobbe

Accountmanager Karpi

Zonder wrijving geen glans

Meer lezen

Manon van Valenberg

Teammanager New Business & Customer Succes Management, Infoland

Vrijheid, vertrouwen en verbinding

Meer lezen

Bianca Keijzer

Salesmanager, Centraal Beheer

Speel geen spel, maar speel

Meer lezen

Pourya Dadres

Account Executive, Zoom Video Communications

Selling is a craft. Be(come) an artist

Meer lezen

Julia Neleman

Salesmanager, Sonicbee

“Wie luistert, weet meer”

Meer lezen

Sander Rooken

Accountmanager

“Zeggen wat je doet en doen wat je zegt”

Meer lezen

Elise Nijenhuis

Key Accountmanager

“Het gaat niet om wat je verkoopt maar hoe je het verkoopt”

Meer lezen

2020

“Just do it” Cor Ludema Accountmanager Miele Professional Lees meer over Cor zijn salesmotto

Meer lezen

Marc van Hemert

Commercieel Directeur

"Alleen ga je sneller, samen kom je verder"

Meer lezen