Profiel Luciën Kamps

Kandidaat Salesmanager Luciën Kamps

Luciën Kamps

Sales Director EMEA West

Planon Software

Wie is Luciën?

 

Mijn naam is Luciën Kamps. Ik ben 39 jaar oud en samen met mijn vriendin Dagmar en onze 3 zoons woon ik in het innovatieve maar ook altijd gezellige Eindhoven. Ik ben zeer positief ingesteld en ondernemend, maar ook een tikkeltje ongeduldig en eigenwijs. Daarnaast heb ik een sterk relativeringsvermogen. Dit zorgt ervoor dat ik naast dat ik erg gedreven en ambitieus ben in mijn werk, me er zeer bewust van ben dat alleen dit het leven niet compleet maakt. Ik geniet dan ook intens van tijd besteden en erop uitgaan met mijn gezin en met vrienden en familie. Daarnaast ben ik actief in padellen en aangezien muziek een grote passie van me is, bezoek ik regelmatig live concerten.

Als Sales Director bij Planon begeleid ik samen met 30 salesprofessionals onze internationale klanten in de complexe wereld van Vastgoed en Facility Management software. Hierin probeer ik met een juiste mix van drive, resultaatgerichtheid en plezier een teamsfeer te faciliteren waar mensen graag werken en successen behalen.

Salesmotto

 

Stop met interessant te doen. Wees geïnteresseerd, en verdiep je tot het customer performance niveau, dan lever je echt waarde!

Je kunt je niet onderscheiden van je concurrenten door over je organisatie/oplossingen te gaan praten. Dat doen zij namelijk ook al en in deze tijden van snelle technologische ontwikkelingen lijken oplossingen in eerste instantie erg veel op elkaar.  Hoe kun je je dan wel onderscheiden?​ Door je te richten op de klant. Zijn/haar problemen echt te doorgronden en samen met de klant te kijken wat de echte pijnpunten zijn.

Veel leveranciers praten over het efficiënter/effectiever maken van processen voor hun klanten. Met onze oplossing heeft u beter inzicht in X, kunt u efficiënter plannen, neemt de kwaliteit van Y toe etc. Maar de vraag is wat levert dit de klant zichtbaar op.​

Indien je focust op Strategische KPI’s van de klant op performance level, ga je pas echt waarde leveren aan je klant. Is bijvoorbeeld klanttevredenheid een essentiële KPI voor een organisatie, zorg dan dat je daar waarde aan levert.

Een voorbeeld:​
Een vakantiepark is op zoek naar een software oplossing om het proces van verstoringen in de vakantiehuisjes te managen. Zij doen dit nu met allerlei losse formulieren, waardoor er veel mis gaat en het onderhoud vaak lang duurt. De klant vraagt een oplossing om het onderhoudsproces efficiënter en effectiever te maken.​
Wanneer een leverancier goed doorvraagt naar de echte waarde van de oplossing, komt men tot de ontdekking dat tevreden klanten die hun meldingen zeer snel verholpen zien worden en daardoor goede reviews geven de echte waarde is die deze oplossing kan bieden. Daar dient de focus op te liggen.