Profiel Marco Martina

Kandidaat Sales Event Zuid Marco Martina
Marco Martina

Accountmanager

Quoratio Groep

Wie is Marco?

Ik ben Marco Martina, 28 jaar oud en ik woon in Meteren met mijn vriendin, met wie ik al 8 jaar samen ben. In mijn vrije tijd ben ik een echte mensenmens en altijd op zoek naar gezelligheid. Of het nou een hapje eten is of ergens lekker borrelen…Stil zitten is in ieder geval niks voor mij! Je vindt me drie keer per week op het voetbalveld en heb inmiddels al 22 jaar seizoenskaart van FC Utrecht samen met mijn vader. Een echte sportliefhebber dus!

Wat doet Marco?

Inmiddels werk ik al (bijna) 3 jaar in de arbeidsbemiddeling. De branche die perfect bij mij past omdat ik aan de ene kant met mensen werk, maar tegelijkertijd ook lekker met sales bezig ben. In mijn rol houd ik mij bezig met het creeëren van new business en uitbouwen van bestaande relaties. Daarnaast houd ik mij ook bezig met het ondersteunen van nieuwe accountmanagers binnen het team. Ik ben een echte teamplayer, dus dagelijks span ik mij in, samen met het team, om er een succes van te maken!

Wat is het salesmotto van Marco?

“Alles wat je aandacht geeft, dat groeit”

Waarom dit motto? De afgelopen 3 jaar heb ik een ontwikkeling doorgemaakt waar ik super trots op ben, zowel op persoonlijk als op professioneel vlak. Ik heb aandacht gegeven aan mijzelf, mijn klanten en de organisatie. Het resultaat: alles is gaan groeien.

Sales motto's

Salesmotto Emily Dobbe

Emily Dobbe

Sales en - accountmanager bij Karpi Group

Zonder wrijving geen glans

Meer lezen

Salesmotto Luciën Kamps

Sales Director EMEA West Planon Software

Stop met interessant te doen, wees geïnteresseerd!

Meer lezen

Harjan van Velthuizen

Salesmanager bij HSO

“Verkoop zo, dat een klant morgen weer bij je wil kopen. Je relatie met de klant moet oprecht, inhoudelijk en op basis van wederzijds vertrouwen zijn.”

Meer lezen

Salesmotto Christian Vijn

Salesmanager Xebia

Win-Win of geen akkoord!

Meer lezen

Manon van Valenberg

Teammanager New Business & Customer Succes Management, Infoland

Vrijheid, vertrouwen en verbinding

Meer lezen

Bianca Keijzer

Salesmanager, Centraal Beheer

Speel geen spel, maar speel

Meer lezen

Pourya Dadres

Account Executive, Zoom Video Communications

Selling is a craft. Be(come) an artist

Meer lezen

Olivier Rebollo

Business Development Manager voor West Europa

“Mensen doen zaken met mensen”

Meer lezen

Roy Coomans

Accountmanager Industrie

“Ken je klant door en door en zorg ervoor dat je klant jou kent”

Meer lezen

Annemarie Engels

Community Manager

“Connecting people drives sustainable business growth”

Meer lezen