Profiel Michiel Pijnnaken

 

Michiel Pijnnaken

Client Director Inkomen

Nationale-Nederlanden

Wat doet Michiel?

 

Als Client Director ben ik commercieel en relationeel verantwoordelijk voor de grootste klanten van Inkomen Collectief van Nationale-Nederlanden (totaal +/- 40 miljoen premie). Voor het gros van deze klanten geldt, dat zij minimaal 100 miljoen loonsom hebben. Dit zijn veelal directe relaties maar een aantal van de klanten heeft een adviseur. In deze rol ben ik gesprekspartner tijdens verlengingstrajecten, nieuwe offertetrajecten en bespreek ik de strategische toekomst van de wederzijdse relatie. Mijn mening is dat de overkoepelende strategische rol de belangrijkste is. Wat kunnen wij voor elkaar betekenen op de lange termijn. Niet alleen financieel maar ook elkaar helpen in lastige situaties of wellicht met uitdagingen waar we allebei mee te maken hebben of kunnen krijgen.

Wie is Michiel?

 

Privé ben ik een gelukkig getrouwde druktemaker van 39 met die stuiterballen van kinderen. Samen met mijn vrouw drink ik graag een wijntje gecombineerd met een lekker hapje. Verder train ik het voetbalteam van mijn oudste zoontje en sta ik weleens achter de bar bij de club. Als gezin gaan wij graag met de auto op vakantie naar Italië, daar komen wij heerlijk tot rust. Familie en vrienden zijn voor mij heel belangrijk, daar geniet ik van!

Wat is het salesmotto van Michiel?

“De klant staat bij mij altijd op de eerste plek, dat wil alleen niet zeggen dat de klant altijd gelijk heeft.”