Profiel Stefan Zwolsman

Wie is Stefan?

Het klinkt cliché, maar de slogan ‘work hard, play hard’ past als een handschoen op mijn leven. Een goed feest of een leuke avond met mijn vrienden sla ik niet over, maar maandag sta ik er weer. Voor prospects of collega’s. Rotterdam, de stad waar ik woon, is hier dan ook een fantastische uitvalsbasis voor. Samen met mijn vriend Hans heb ik hier een geweldige tijd waarin we elkaar steeds uitdagen om verder te komen, maar ook veel plezier hebben.

Wat doet Stefan?

Ik ben als Sales Manager Corporate Account werkzaam voor LeasePlan. Dit betekent niets meer of minder dan dat ik verantwoordelijk ben voor het binnenhalen van de grootste nieuwe klanten die LeasePlan heeft. Samen met 2 andere buitendiensten jaag ik op bedrijven die een wagenpark hebben van minimaal 100 auto’s. Afwisselend ben ik op pad om bedrijven te leren kennen, reageer ik op tenders en voer ik scherpe onderhandelingen.

Wat is het salesmotto van Stefan?

“Samen win je meer”

Van salesmanagers wordt veelal gezegd dat het zogenoemde ‘lone wolfs’ zijn. Als salesmanager in je eentje strijden voor nieuwe klanten is in mijn optiek de grootste fout die je kan maken. Je hebt je collega’s om je heen nodig, om tot de beste en meest complete aanbieding te komen. Samen kom je tot meer mogelijkheden, krijg je meer behoeften boven tafel en ‘win je meer’. Hoe ik dit samen doe? Daar vertel ik jullie graag meer over.

Sales motto's

Salesmotto Emily Dobbe

Emily Dobbe

Sales en - accountmanager bij Karpi Group

Zonder wrijving geen glans

Meer lezen

Salesmotto Luciën Kamps

Sales Director EMEA West Planon Software

Stop met interessant te doen, wees geïnteresseerd!

Meer lezen

Harjan van Velthuizen

Salesmanager bij HSO

“Verkoop zo, dat een klant morgen weer bij je wil kopen. Je relatie met de klant moet oprecht, inhoudelijk en op basis van wederzijds vertrouwen zijn.”

Meer lezen

Salesmotto Christian Vijn

Salesmanager Xebia

Win-Win of geen akkoord!

Meer lezen

Manon van Valenberg

Teammanager New Business & Customer Succes Management, Infoland

Vrijheid, vertrouwen en verbinding

Meer lezen

Bianca Keijzer

Salesmanager, Centraal Beheer

Speel geen spel, maar speel

Meer lezen

Pourya Dadres

Account Executive, Zoom Video Communications

Selling is a craft. Be(come) an artist

Meer lezen

Olivier Rebollo

Business Development Manager voor West Europa

“Mensen doen zaken met mensen”

Meer lezen

Roy Coomans

Accountmanager Industrie

“Ken je klant door en door en zorg ervoor dat je klant jou kent”

Meer lezen

Annemarie Engels

Community Manager

“Connecting people drives sustainable business growth”

Meer lezen