Profiel Stefan Zwolsman

Wie is Stefan?

Het klinkt cliché, maar de slogan ‘work hard, play hard’ past als een handschoen op mijn leven. Een goed feest of een leuke avond met mijn vrienden sla ik niet over, maar maandag sta ik er weer. Voor prospects of collega’s. Rotterdam, de stad waar ik woon, is hier dan ook een fantastische uitvalsbasis voor. Samen met mijn vriend Hans heb ik hier een geweldige tijd waarin we elkaar steeds uitdagen om verder te komen, maar ook veel plezier hebben.

Wat doet Stefan?

Ik ben als Sales Manager Corporate Account werkzaam voor LeasePlan. Dit betekent niets meer of minder dan dat ik verantwoordelijk ben voor het binnenhalen van de grootste nieuwe klanten die LeasePlan heeft. Samen met 2 andere buitendiensten jaag ik op bedrijven die een wagenpark hebben van minimaal 100 auto’s. Afwisselend ben ik op pad om bedrijven te leren kennen, reageer ik op tenders en voer ik scherpe onderhandelingen.

Wat is het salesmotto van Stefan?

“Samen win je meer”

Van salesmanagers wordt veelal gezegd dat het zogenoemde ‘lone wolfs’ zijn. Als salesmanager in je eentje strijden voor nieuwe klanten is in mijn optiek de grootste fout die je kan maken. Je hebt je collega’s om je heen nodig, om tot de beste en meest complete aanbieding te komen. Samen kom je tot meer mogelijkheden, krijg je meer behoeften boven tafel en ‘win je meer’. Hoe ik dit samen doe? Daar vertel ik jullie graag meer over.

Sales motto's

Lars Nijhof

Sales Representative, Deltics

Hoe minder ik spreek, hoe beter het gesprek

Meer lezen

Emily Dobbe

Accountmanager Karpi

Zonder wrijving geen glans

Meer lezen

Manon van Valenberg

Teammanager New Business & Customer Succes Management, Infoland

Vrijheid, vertrouwen en verbinding

Meer lezen

Bianca Keijzer

Salesmanager, Centraal Beheer

Speel geen spel, maar speel

Meer lezen

Pourya Dadres

Account Executive, Zoom Video Communications

Selling is a craft. Be(come) an artist

Meer lezen

Julia Neleman

Salesmanager, Sonicbee

“Wie luistert, weet meer”

Meer lezen

Sander Rooken

Accountmanager

“Zeggen wat je doet en doen wat je zegt”

Meer lezen

Elise Nijenhuis

Key Accountmanager

“Het gaat niet om wat je verkoopt maar hoe je het verkoopt”

Meer lezen

2020

“Just do it” Cor Ludema Accountmanager Miele Professional Lees meer over Cor zijn salesmotto

Meer lezen

Marc van Hemert

Commercieel Directeur

"Alleen ga je sneller, samen kom je verder"

Meer lezen