Profiel Thijs van Rosmalen

 

Thijs van Rosmalen

Account Executive

Webs

Wat doet Thijs?

 

Bij Webs optimaliseren we het commerciële proces van onze klanten met het HubSpot CRM Platform. Met dit platform verbinden onze klanten hun marketing, sales en customer success activiteiten om zo een geïntegreerd klantbeeld te krijgen. En dat levert betrouwbare data op om het volledige groei potentieel te kunnen benutten.

Als lead account executive bij Webs ben ik verantwoordelijk voor voor het team New Business en haar targets (nieuwe projecten + MRR HubSpot). Aan de hand van mijn jaarlijkse targets geef ik vorm aan de dagelijkse operatie van dit team. Naast mijn eigen new business activiteiten, ondersteun ik de andere Account Executives bij het ophalen van de vraag bij potentiële klanten en het adviseren en closen van nieuwe projecten. Onze klanten zijn vooral B2B bedrijven die HubSpot willen inzetten: van trotse familiebedrijven in de top van de Nederlands Maakindustrie tot snel groeiende SaaS tech bedrijven die de wereld veroveren.

HubSpot is een Amerikaans beursgenoteerd bedrijf opgericht in 2006. Er zijn wereldwijd iets meer dan 6000 HubSpot partners actief en Webs is op dit moment nummer 3 in die lijst. Onder mijn verantwoordelijkheid valt ook de samenwerking met de sales teams van HubSpot in Benelux en DACH en daarmee zijn wij een sterke schakel in het wereldwijde HubSpot ecosysteem.

Wie is Thijs?

 

Samen met mijn vrouw Maaike en dochter Bobbie woon ik in ‘s-Hertogenbosch. Deze gemoedelijke stad vormt een fijn thuis voor ons jonge gezin, met onze vrienden en familie dichtbij. Ik houd van de Brabantse gezelligheid met al haar clichés en ik ben heel graag buiten: fietsen, wandelen en buiten sporten zijn vaste onderdelen van de week. Sinds kort vind ik ook mijn ontspanning in yoga (dankzij Maaike, bij deze hier expliciet vermeld) en rijd ik graag – met mooi weer – op een van mijn motoren. Er komt ook nog een wereldreis aan, want we gaan heel graag op avontuur samen!

Wat is het salesmotto van Thijs?

“Talent wins games, but teamwork and intelligence win championships.”

De lijfspreuk van Michael Jordan. Voor mij een van de meeste indrukwekkende sporters én succesvol zakenman, die zijn enorme successen toewijst aan de kracht van het team. Ik geloof daar heilig in en ik haal veel energie uit samenwerken, in je eentje ga je mogelijk sneller maar als team kom je echt verder. De verbindingen met je vrienden en familie privé maken je sterker als mens, sta voor elkaar klaar. Het bundelen van alle krachten binnen Webs, zorgen ervoor dat wij als jong bedrijf jaren achter elkaar flink groeien. En de samenwerking met toekomstige klanten tijdens onze langere sales trajecten, maakt dat wij samen in een gelijkwaardige relatie werken aan de toekomst. Mensen doen nu eenmaal zaken met mensen, dus vertrouwen is de basis. Ik streef daarom elke dag naar een (werk)omgeving die ervoor zorgt dat alle ‘spelers’ in je team hun sterke punten kunnen laten zien, sterke banden kunnen opbouwen met alle collega’s en klanten, genieten van samen ‘spelen’, fouten durven toegeven en successen kunnen vieren.