Profiel Thijs van Rosmalen

Huidige functie: Account Executive

Huidige werkgever: Webs

Winnaar Senior Sales Professional van het Jaar 2021

Bij Webs optimaliseren we het commerciële proces van onze klanten met het HubSpot CRM Platform. Met dit platform verbinden onze klanten hun marketing, sales en customer success activiteiten om zo een geïntegreerd klantbeeld te krijgen. En dat levert betrouwbare data op om het volledige groei potentieel te kunnen benutten.

Als lead account executive bij Webs ben ik verantwoordelijk voor voor het team New Business en haar targets (nieuwe projecten + MRR HubSpot). Aan de hand van mijn jaarlijkse targets geef ik vorm aan de dagelijkse operatie van dit team. Naast mijn eigen new business activiteiten, ondersteun ik de andere Account Executives bij het ophalen van de vraag bij potentiële klanten en het adviseren en closen van nieuwe projecten. Onze klanten zijn vooral B2B bedrijven die HubSpot willen inzetten: van trotse familiebedrijven in de top van de Nederlands Maakindustrie tot snel groeiende SaaS tech bedrijven die de wereld veroveren.

HubSpot is een Amerikaans beursgenoteerd bedrijf opgericht in 2006. Er zijn wereldwijd iets meer dan 6000 HubSpot partners actief en Webs is op dit moment nummer 3 in die lijst. Onder mijn verantwoordelijkheid valt ook de samenwerking met de sales teams van HubSpot in Benelux en DACH en daarmee zijn wij een sterke schakel in het wereldwijde HubSpot ecosysteem.Winnaar Senior Sales Professional Thijs van Rosmalen

 

Thijs heeft heeft aan de Senior Sales Professional van het Jaar verkiezing van 2021 deelgenomen. Tijdens deze wedstrijd was hij Account Executive bij Webs. Het houden van een pitch was één van de onderdelen tijdens deze verkiezing. Bekijk deze pitch.

Wat heeft deelname aan de verkiezing Thijs opgeleverd?

Thijs gaf aan dat hij gedurende het traject de nodige over zichzelf had geleerd: ““Het traject in aanloop naar de finale verplicht jezelf om even los te komen van de dagelijkse werkzaamheden en uit te zoomen. Zo heb je een uitgebreid moment van reflectie waar je normaal niet of nauwelijks aan toekomt: wat ben je nu eigenlijk in het doen binnen je vak, waarom op die manier en met wie? Dat was voor mij op sommige punten een fijne bevestiging en op sommige punten een eye-opener of confrontatie. Dat vond ik echt geweldig aan deze reis. Als je dan ook nog tijdens een bruisende finale als nummer 1 uit de bus komt met een hele persoonlijke pitch, dan voelt dat als een geweldige bekroning.” 

Salesmotto van Thijs

“Talent wins games, but teamwork and intelligence win championships.”

De lijfspreuk van Michael Jordan. Voor mij een van de meeste indrukwekkende sporters én succesvol zakenman, die zijn enorme successen toewijst aan de kracht van het team. Ik geloof daar heilig in en ik haal veel energie uit samenwerken, in je eentje ga je mogelijk sneller maar als team kom je echt verder. De verbindingen met je vrienden en familie privé maken je sterker als mens, sta voor elkaar klaar. Het bundelen van alle krachten binnen Webs, zorgen ervoor dat wij als jong bedrijf jaren achter elkaar flink groeien. En de samenwerking met toekomstige klanten tijdens onze langere sales trajecten, maakt dat wij samen in een gelijkwaardige relatie werken aan de toekomst. Mensen doen nu eenmaal zaken met mensen, dus vertrouwen is de basis. Ik streef daarom elke dag naar een (werk)omgeving die ervoor zorgt dat alle ‘spelers’ in je team hun sterke punten kunnen laten zien, sterke banden kunnen opbouwen met alle collega’s en klanten, genieten van samen ‘spelen’, fouten durven toegeven en successen kunnen vieren.

Sales motto's

Salesmotto Emily Dobbe

Emily Dobbe

Sales en - accountmanager bij Karpi Group

Zonder wrijving geen glans

Meer lezen

Salesmotto Luciën Kamps

Sales Director EMEA West Planon Software

Stop met interessant te doen, wees geïnteresseerd!

Meer lezen

Harjan van Velthuizen

Salesmanager bij HSO

“Verkoop zo, dat een klant morgen weer bij je wil kopen. Je relatie met de klant moet oprecht, inhoudelijk en op basis van wederzijds vertrouwen zijn.”

Meer lezen

Salesmotto Christian Vijn

Salesmanager Xebia

Win-Win of geen akkoord!

Meer lezen

Manon van Valenberg

Teammanager New Business & Customer Succes Management, Infoland

Vrijheid, vertrouwen en verbinding

Meer lezen

Bianca Keijzer

Salesmanager, Centraal Beheer

Speel geen spel, maar speel

Meer lezen

Pourya Dadres

Account Executive, Zoom Video Communications

Selling is a craft. Be(come) an artist

Meer lezen

Olivier Rebollo

Business Development Manager voor West Europa

“Mensen doen zaken met mensen”

Meer lezen

Roy Coomans

Accountmanager Industrie

“Ken je klant door en door en zorg ervoor dat je klant jou kent”

Meer lezen

Annemarie Engels

Community Manager

“Connecting people drives sustainable business growth”

Meer lezen