Profiel Tom Legerstee

Kandidaat Young Sales Professional Tom Legerstee

Tom Legerstee

Business Manager

Eiffel

Wie is Tom?

 

Mijn naam is Tom Legerstee, ik ben 26 jaar en woonachtig in Hilversum samen met mijn vriendin Jaike waar we het heerlijk vinden om een hapje te eten en een lekker wijntje te drinken met vrienden en familie. Toen ik jong was wilde ik profvoetballer worden. Alleen viel die droom in duigen door een aantal zware knieblessures. Op dit moment houd ik me dan nog bezig met fitness, wielrennen en vlag ik bij het derde herenteam van Wasmeer. Verder ben ik sociaal, spontaan en competitief ingesteld. Of het nu gaat om een potje pesten of een spelletje 30 seconds. Ik ga altijd voor de winst!

Salesmotto

Je kan het maar één keer goed doen!

 

In een markt met veel concurrentie is het van belang dat je voorblijft in plaats van bijblijft. En dat begint bij je eerste contactmoment met een potentiële klant. Je kan het maar één keer goed doen staat wat mij betreft daarom centraal in mijn manier van sales doen. Bijvoorbeeld wanneer je acquisitie doet en je iemand probeert te overtuigen om een afspraak met jou in te plannen, wanneer je een offerte doet of bij het inschrijven op een tender. Wanneer je het in één keer goed doet, verdien je hiermee het vertrouwen van je klant en streef je naar een duurzame relatie voor de lange termijn.