Recente SMA bijeenkomsten: juni 2015

9 juni : SMA Oost : Salesmanager in de Keuken bij Burgers Zoo

 

Logo Burgers ZooSales en commercie zijn geen onderwerpen die je direct linkt aan een dierenpark als Burgers Zoo. In deze SMA bijeenkomst bleek echter dat de commerciële achterkant bij Burgers Zoo goed geregeld is. Net als de content, die echt in het DNA van de organisatie zit en ons via verschillende kanalen, zoals TV en Social Media, bereikt. Tim Lammers en Simone Sanders van Burgers Zoo namen de aanwezigen mee in het verhaal van dit bijzondere dierenpark. Ze stonden ook stil bij de stappen die nu gezet worden om voet aan de grond te kregen als conferentielocatie. Meer informatie over deze bijeenkomst is op onze website te vinden

 

 

9 juni : Peergroup Young Sales Professionals : “Levend begraven worden”

 

Logo FranklinCovey SMA PartnerpaginaCentraal in deze bijeenkomst stond het organiseren van de chaos van de dagelijkse drukte. Om zo de controle te houden over werk en leven. Thijs Westerink en Maurice Schneider zijn specialist op dit onderwerp en reikten de deelnemers een aantal praktische handvatten aan. Zij zijn beiden werkzaam bij FranklinCovey, de Nederlandse organisatie van het wereldwijde trainings- en leiderschapsinstituut van Stephen Covey. Meer informatie over deze bijeenkomst is op onze site te vinden.

 

 

23 juni : SMA West : Salesmanager in de Keuken bij Ahrend

 

SMA West 23 juni Salesmanager in de Keuken bij AhrendRobin Goemans is Manager director van Ahrend Benelux en gastheer voor de SMA in deze bijeenkomst. Hij vertelde bevlogen over de vijf uitgangspunten die gezamenlijk het DNA van deze kantoorinrichter vormen. Op die manier gaf hij ook meer inzicht in de wijze waarop sales bij Ahrend een rol speelt. Robin gebruikte onder meer een gevleugelde uitspraak van Darwin en een analyse geënt op Pareto-efficiëntie. Meer informatie over deze bijeenkomst is op onze site te vinden.

 

 

25 juni : SMA Oost : Salesmanager in de Keuken bij SABA

 

Logo SABAVanwege de ligging van de kantoren van SABA (Dinxperlo, Achterhoek op de grens met Duitsland) kan dit bezoek worden getypeerd als één van de eerste internationale bijeenkomsten van de SMA. Dennis ter Veldhuis en Michel Rözer stond in hun verhaal op een passievolle manier stil bij de verkoop van lijmen en kitten. Ze namen hun toehoorders ook mee in de vervolgstappen die SABA wil zetten, om zelfstandig te blijven functioneren in een markt die volledig gedomineerd wordt door multinationals. Meer informatie over deze bijeenkomst is op onze site te vinden.

 

 

Sales motto's

Lars Nijhof

Sales Representative, Deltics

Hoe minder ik spreek, hoe beter het gesprek

Meer lezen

Emily Dobbe

Accountmanager Karpi

Zonder wrijving geen glans

Meer lezen

Manon van Valenberg

Teammanager New Business & Customer Succes Management, Infoland

Vrijheid, vertrouwen en verbinding

Meer lezen

Bianca Keijzer

Salesmanager, Centraal Beheer

Speel geen spel, maar speel

Meer lezen

Pourya Dadres

Account Executive, Zoom Video Communications

Selling is a craft. Be(come) an artist

Meer lezen

Julia Neleman

Salesmanager, Sonicbee

“Wie luistert, weet meer”

Meer lezen

Sander Rooken

Accountmanager

“Zeggen wat je doet en doen wat je zegt”

Meer lezen

Elise Nijenhuis

Key Accountmanager

“Het gaat niet om wat je verkoopt maar hoe je het verkoopt”

Meer lezen

2020

“Just do it” Cor Ludema Accountmanager Miele Professional Lees meer over Cor zijn salesmotto

Meer lezen

Marc van Hemert

Commercieel Directeur

"Alleen ga je sneller, samen kom je verder"

Meer lezen