Regiobestuur, SMA Midden : Wilco van Schaik

SMA Profielfoto Menno Bierma Noord

De werkzaamheden van Wilco

“Als Account Director help ik namens KPN mijn klant de Nederlandse Spoorwegen met hun dagelijkse ICT uitdagingen, die bijdragen aan kostenefficiënte, betrouwbare en wendbare IT organisatie. Zodat NS haar klanten in staat stelt de reis van deur tot deur comfortabel, laagdrempelig en efficiënt te organiseren. Ik heb het geluk dat ik bij mijn klant mag en kan werken en daar door onderdeel kan zijn van hun uitdagingen. NS is voor KPN een grote klant en daarom heb ik veel collega’s op alle niveaus en disciplines die deze klant dagelijks ondersteunen.

  

Toegevoegde waarde SMA voor Wilco

In 2015 ben ik in aanraking gekomen met de SMA, toen ik zoekende was of het Sales vak echt wel bij me paste en hoe je deze ook anders zou kunnen invullen. Meteen bij mijn eerste regio bijeenkomst kwam ik in contact  met SMA leden die me openlijk en hartelijk ontvingen en belangeloos bereid waren om mij op weg te helpen in mijn zoektocht. De regio bijeenkomsten geven naast de mogelijkheden om mijn netwerk uit te breiden ook (en misschien wel het belangrijkste) de mogelijkheid voor kennisdeling. In 2017 & 2018 was ik onderdeel van het regiobestuur West en sinds 2019 voorzitter van het regiobestuur Midden. We proberen wij steeds interessantere bijeenkomsten te organiseren en ons netwerk uit te breiden, zodat wij de leden blijven boeien en nieuwe leden kunnen aantrekken

 

Naast het werk en de SMA

Ik ben getrouwd met Manuela en we wonen in Almere en hebben twee zoons Jeffrey (1996) en Thomas (1998). Vakanties kijken we graag naar uit, waarbij we de luxe verwenvakantie afwisselen met een tentje op een rustige camping. Ik mag graag hardlopen om de conditie op peil te houden en het hoofd leeg te maken.

 

Wil je een keer met mij van gedachten wisselen over een van bovengenoemde onderwerpen aarzel dan niet en stuur mij een mailtje! w.vanschaik@sma.nl

Sales motto's

Salesmotto Emily Dobbe

Emily Dobbe

Sales en - accountmanager bij Karpi Group

Zonder wrijving geen glans

Meer lezen

Salesmotto Luciën Kamps

Sales Director EMEA West Planon Software

Stop met interessant te doen, wees geïnteresseerd!

Meer lezen

Harjan van Velthuizen

Salesmanager bij HSO

“Verkoop zo, dat een klant morgen weer bij je wil kopen. Je relatie met de klant moet oprecht, inhoudelijk en op basis van wederzijds vertrouwen zijn.”

Meer lezen

Salesmotto Christian Vijn

Salesmanager Xebia

Win-Win of geen akkoord!

Meer lezen

Manon van Valenberg

Teammanager New Business & Customer Succes Management, Infoland

Vrijheid, vertrouwen en verbinding

Meer lezen

Bianca Keijzer

Salesmanager, Centraal Beheer

Speel geen spel, maar speel

Meer lezen

Pourya Dadres

Account Executive, Zoom Video Communications

Selling is a craft. Be(come) an artist

Meer lezen

Olivier Rebollo

Business Development Manager voor West Europa

“Mensen doen zaken met mensen”

Meer lezen

Roy Coomans

Accountmanager Industrie

“Ken je klant door en door en zorg ervoor dat je klant jou kent”

Meer lezen

Annemarie Engels

Community Manager

“Connecting people drives sustainable business growth”

Meer lezen