Regiobestuur SMA Noord, Menno Bierma

SMA Profielfoto Menno Bierma Noord

 

De werkzaamheden van Menno

“Sinds 2011 ben ik werkzaam in wat men noemt ‘Sales Gedreven Organisaties’. Momenteel zijn Eric Parlevliet en ik de drijvende krachten achter een nieuwe naam in de wereld van het inrichten van vooral onderwijsinstellingen: De Lockerfabriek B.V. Eric en ik zijn dit label in een nichemarkt aan het zetten binnen vooralsnog ‘enkel’ de Nederlandse landsgrenzen. Dit mogen wij doen onder de vlag van de VDB Holding, welke o.a. bekend is van namen als Vepa Project Furniture, Drentea Office Furniture en EromesMarko. Een prachtige kans die wij met beide handen vol hebben aangepakt.

De Lockerfabriek is een nieuwe naam met veel ervaring binnen een zeer solide groep. Dit heeft ervoor gezorgd dat wij een fantastisch eerste jaar beleven en de lakens binnen de branche positief aan het opschudden zijn. Commercie is in al zijn facetten in de basis entertainen en dit feestje mag o.a. ik iedere dag verzorgen voor onze afnemers.”  

 

Toegevoegde waarde SMA voor Menno

” Echte liefhebbers van de Sales zijn zelfs met een vergrootglas lastig te vinden. Het is erg prettig om je te omgeven met deze liefhebbers binnen een club als SMA. Als je voor jezelf de spreekwoordelijke lat steeds hoger legt heb je inspiratie nodig. Deze inspiratie haal ik o.a. vanuit de SMA Groep – en zijn leden. Je wilt kunnen leren en inspireren. De SMA is hiervoor het perfecte platform.”

 

Naast het werk en de SMA

“Ik ben getrouwd met ALine en woonachting in Meppel. Solane Olivia (2017) is ons dochtertje. Ik en vooral mijn vrouw, betrap(t) mij er vaak op dat ik ook in mijn vrije tijd nog bezig ben met commercie. Succesvol zijn in mijn werk vind ik belangrijk, echter komt mijn gezien toch echt op nummer één. Sporten is voor mij een prettig noodzakelijke uitlaatklep. Hardlopen doe ik met enige regelmaat en daarnaast trap ik graag een balletje.” 

 

Menno is te bereiken via het volgende e-mailadres :

Sales motto's

Lars Nijhof

Sales Representative, Deltics

Hoe minder ik spreek, hoe beter het gesprek

Meer lezen

Emily Dobbe

Accountmanager Karpi

Zonder wrijving geen glans

Meer lezen

Manon van Valenberg

Teammanager New Business & Customer Succes Management, Infoland

Vrijheid, vertrouwen en verbinding

Meer lezen

Bianca Keijzer

Salesmanager, Centraal Beheer

Speel geen spel, maar speel

Meer lezen

Pourya Dadres

Account Executive, Zoom Video Communications

Selling is a craft. Be(come) an artist

Meer lezen

Julia Neleman

Salesmanager, Sonicbee

“Wie luistert, weet meer”

Meer lezen

Sander Rooken

Accountmanager

“Zeggen wat je doet en doen wat je zegt”

Meer lezen

Elise Nijenhuis

Key Accountmanager

“Het gaat niet om wat je verkoopt maar hoe je het verkoopt”

Meer lezen

2020

“Just do it” Cor Ludema Accountmanager Miele Professional Lees meer over Cor zijn salesmotto

Meer lezen

Marc van Hemert

Commercieel Directeur

"Alleen ga je sneller, samen kom je verder"

Meer lezen