Regiobestuur SMA Noord, Sander Bennink

SMA Profielfoto Sander Bennink Noord Zwolle

 

De werkzaamheden van Sander

Bij Payned payrolling richten wij ons op de onderkant van het MKB. Dit zijn ondernemers die fulltime meewerken in hun bedrijf en het personeelsbeheer beter, eenvoudiger en zonder risico geregeld willen hebben. Als commercieel directeur sta ik aan het hoofd van deze sales gedreven organisatie. Van oudsher zijn wij volledig gericht op koude telefonische acquisitie. Hoewel dit nog steeds in de vezels van ons bedrijf zit, hebben wij al heel vroeg de trend van inbound marketing opgepakt. Zelf spreek ik liever van Inbound Sales, want; sales is het zeker nog! Met deze aanpak bedienen we vanuit Staphorst heel Nederland.”

Toegevoegde waarde SMA voor Sander

SMA draait voor mij om kennisdeling. Een interactief kennisplatform waarmee ik mijn kennis up-to-date houdt. SMA zorgt dat ik scherp blijf op ontwikkelingen in het vakgebied. Ook zet het mij aan om mijn eigen salesorganisatie te verbeteren. Met sprekers uit de praktijk, bedrijfsbezoeken en contacten op alle niveaus is SMA voor mijn enorm relevant.”

Naast het werk en de SMA

Met mijn gezin woon ik met veel plezier in het Drentse Hoogeveen. In mijn vrije tijd speel ik drums in een band waarmee ik twee keer per maand optreed. Muziek is voor mij de perfecte uitlaatklep. Met mijn gezin maak ik graag mooie reizen. Van de Fjorden in Scandinavië tot de jungle in Midden-Amerika, het kan ons niet avontuurlijk genoeg!”

Wil je een keer met mij van gedachten wisselen over een van bovengenoemde onderwerpen aarzel dan niet en stuur mij een mailtje! s.bennink@sma.nl

 

 

 

 

Sales motto's

Lars Nijhof

Sales Representative, Deltics

Hoe minder ik spreek, hoe beter het gesprek

Meer lezen

Emily Dobbe

Accountmanager Karpi

Zonder wrijving geen glans

Meer lezen

Manon van Valenberg

Teammanager New Business & Customer Succes Management, Infoland

Vrijheid, vertrouwen en verbinding

Meer lezen

Bianca Keijzer

Salesmanager, Centraal Beheer

Speel geen spel, maar speel

Meer lezen

Pourya Dadres

Account Executive, Zoom Video Communications

Selling is a craft. Be(come) an artist

Meer lezen

Julia Neleman

Salesmanager, Sonicbee

“Wie luistert, weet meer”

Meer lezen

Sander Rooken

Accountmanager

“Zeggen wat je doet en doen wat je zegt”

Meer lezen

Elise Nijenhuis

Key Accountmanager

“Het gaat niet om wat je verkoopt maar hoe je het verkoopt”

Meer lezen

2020

“Just do it” Cor Ludema Accountmanager Miele Professional Lees meer over Cor zijn salesmotto

Meer lezen

Marc van Hemert

Commercieel Directeur

"Alleen ga je sneller, samen kom je verder"

Meer lezen