Regiobestuur SMA Noord, Sander Bennink

SMA Profielfoto Sander Bennink Noord Zwolle

 

De werkzaamheden van Sander

Bij Payned payrolling richten wij ons op de onderkant van het MKB. Dit zijn ondernemers die fulltime meewerken in hun bedrijf en het personeelsbeheer beter, eenvoudiger en zonder risico geregeld willen hebben. Als commercieel directeur sta ik aan het hoofd van deze sales gedreven organisatie. Van oudsher zijn wij volledig gericht op koude telefonische acquisitie. Hoewel dit nog steeds in de vezels van ons bedrijf zit, hebben wij al heel vroeg de trend van inbound marketing opgepakt. Zelf spreek ik liever van Inbound Sales, want; sales is het zeker nog! Met deze aanpak bedienen we vanuit Staphorst heel Nederland.”

Toegevoegde waarde SMA voor Sander

SMA draait voor mij om kennisdeling. Een interactief kennisplatform waarmee ik mijn kennis up-to-date houdt. SMA zorgt dat ik scherp blijf op ontwikkelingen in het vakgebied. Ook zet het mij aan om mijn eigen salesorganisatie te verbeteren. Met sprekers uit de praktijk, bedrijfsbezoeken en contacten op alle niveaus is SMA voor mijn enorm relevant.”

Naast het werk en de SMA

Met mijn gezin woon ik met veel plezier in het Drentse Hoogeveen. In mijn vrije tijd speel ik drums in een band waarmee ik twee keer per maand optreed. Muziek is voor mij de perfecte uitlaatklep. Met mijn gezin maak ik graag mooie reizen. Van de Fjorden in Scandinavië tot de jungle in Midden-Amerika, het kan ons niet avontuurlijk genoeg!”

Wil je een keer met mij van gedachten wisselen over een van bovengenoemde onderwerpen aarzel dan niet en stuur mij een mailtje! s.bennink@sma.nl

 

 

 

 

Sales motto's

Salesmotto Emily Dobbe

Emily Dobbe

Sales en - accountmanager bij Karpi Group

Zonder wrijving geen glans

Meer lezen

Salesmotto Luciën Kamps

Sales Director EMEA West Planon Software

Stop met interessant te doen, wees geïnteresseerd!

Meer lezen

Harjan van Velthuizen

Salesmanager bij HSO

“Verkoop zo, dat een klant morgen weer bij je wil kopen. Je relatie met de klant moet oprecht, inhoudelijk en op basis van wederzijds vertrouwen zijn.”

Meer lezen

Salesmotto Christian Vijn

Salesmanager Xebia

Win-Win of geen akkoord!

Meer lezen

Manon van Valenberg

Teammanager New Business & Customer Succes Management, Infoland

Vrijheid, vertrouwen en verbinding

Meer lezen

Bianca Keijzer

Salesmanager, Centraal Beheer

Speel geen spel, maar speel

Meer lezen

Pourya Dadres

Account Executive, Zoom Video Communications

Selling is a craft. Be(come) an artist

Meer lezen

Olivier Rebollo

Business Development Manager voor West Europa

“Mensen doen zaken met mensen”

Meer lezen

Roy Coomans

Accountmanager Industrie

“Ken je klant door en door en zorg ervoor dat je klant jou kent”

Meer lezen

Annemarie Engels

Community Manager

“Connecting people drives sustainable business growth”

Meer lezen