Regiobestuur SMA Noord, Wouter van Duren

SMA Bestuurslid Regionaal Noord Wouter van Duren

 

De werkzaamheden van Wouter

 

Als ervaren sales professional heb ik veel ervaring met digitale transformatie en hoe ik dat kan inzetten voor het optimaliseren van bedrijfsprocessen. Tijdens mijn carrière heb ik me bij Ricoh Nederland met name gericht op informatie-intensieve werkprocessen, bij Vodafone Business heb ik ondersteund bij het opzetten en verbeteren van ICT- en communicatie-infrastructuur.

Sinds 1 mei 2021 ben ik werkzaam bij Brink’s Solutions als International Key Account Manager, binnen de unit Brink’s Acceleration Center (BAC). Het BAC is opgericht om in Europa innovatie binnen Brink’s te versnellen en tegelijkertijd nieuwe producten en diensten te ontwikkelen voor de internationale klanten van Brink’s. Deze klanten nemen in toenemende mate diensten af bij Brink’s die hen in staat stellen om winkel- en betaal processen te automatiseren en optimaliseren. De scope van oplossingen is breed; hierbij kun je denken aan cashmanagement-apparatuur, pin- en betaalautomaten, apps, websites en online portals, het datawarehouse en achterliggende applicaties en cloudoplossingen.

Mijn doel is om bij te dragen aan een veilig en efficiënt proces rondom en cash- en betaalprocessen bij internationale retailorganisaties. Binnen het BAC werken we in heel Europa, in samenwerking met onze lokale collega’s en partners, en leveren we de retailers complete, innovatie internationale cross border cash- en betaaloplossingen.

 

 

Toegevoegde waarde SMA voor Wouter:

 

“Sales is een mooi vak en het ik vind het prachtig om via de SMA met veel andere salesmensen hierover te praten en te leren. Dankzij de SMA kan ik mij verder ontwikkelen in het salesvak. Met de Peergroup voor Senior Sales Professionals komen we 4 keer per jaar bij elkaar om actuele thema’s te bespreken en in een inspirerende setting kennis uit te wisselen. Ik vind het heel interessant (en leuk!) om vanuit andere salesmensen hun kijk zaken te horen. De SMA brengt mij dus een platform om kennis uit te wisselen en te leren, ook dankzij de events die de SMA organiseert waarbij ik elke keer weer nieuwe mensen leer kennen. Vooral het jaarlijkse sales event in Noordwijk is een hoogtepunt, uiteraard samen met het regionale sales event van onze regio Noord.”

Naast het werk en de SMA:

 

“Verder geniet ik vanuit het mooie Zwolle van het leven met mijn gezin en ga ik er heel graag op uit met vrienden. Een avond met lekker eten, drinken en gezellige mensen om me heen word ik blij van.Ik ben ook gek op sport, met name voetbal. Tot voor kort voetbalde ik zelf fanatiek, nu alleen nog met mijn 2 zoons Simon en Jesper. Als het even kan kijk ik graag films en series, soms afgewisseld met een mooi boek.”

 

Wil je een keer met mij van gedachten wisselen over een van bovengenoemde onderwerpen aarzel dan niet en stuur mij een mailtje! w.vanduren@sma.nl

Sales motto's

Lars Nijhof

Sales Representative, Deltics

Hoe minder ik spreek, hoe beter het gesprek

Meer lezen

Emily Dobbe

Accountmanager Karpi

Zonder wrijving geen glans

Meer lezen

Manon van Valenberg

Teammanager New Business & Customer Succes Management, Infoland

Vrijheid, vertrouwen en verbinding

Meer lezen

Bianca Keijzer

Salesmanager, Centraal Beheer

Speel geen spel, maar speel

Meer lezen

Pourya Dadres

Account Executive, Zoom Video Communications

Selling is a craft. Be(come) an artist

Meer lezen

Julia Neleman

Salesmanager, Sonicbee

“Wie luistert, weet meer”

Meer lezen

Sander Rooken

Accountmanager

“Zeggen wat je doet en doen wat je zegt”

Meer lezen

Elise Nijenhuis

Key Accountmanager

“Het gaat niet om wat je verkoopt maar hoe je het verkoopt”

Meer lezen

2020

“Just do it” Cor Ludema Accountmanager Miele Professional Lees meer over Cor zijn salesmotto

Meer lezen

Marc van Hemert

Commercieel Directeur

"Alleen ga je sneller, samen kom je verder"

Meer lezen