Regiobestuur SMA Oost : Judith Tolk

SMA Profielfoto Judith Tolk Oost

De dagelijkse werkzaamheden van Judith

Sinds 4 jaar ben ik werkzaam als Director Sales bij Zetacom. Zetacom helpt als system integrator om de samenwerking, bereikbaarheid en werkprocessen van organisaties te verbeteren: in de SME, de Large Enterprise markt en in het bijzonder Healthcare. De focus ligt daarbij op het gebruiksgemak van oplossingen voor eindgebruikers en het rendement voor de organisatie.

Als Director Sales ben ik eindverantwoordelijk voor het commerciële beleid en resultaten binnen de business unit en stuur ik een team aan van 14 Sales professionals.

Ik ben te omschrijven als een commercieel, positief en energiek persoon met meer dan 10 jaar ervaring op het gebied van management, sales en HR. Ik streef naar een langdurige, wederzijds profijtelijke relatie met klanten en medewerkers. Ik krijg veel energie van het succesvol maken van mensen en teams

 

Toegevoegde waarde SMA voor Judith

Sinds 2014 ben ik betrokken bij SMA. In eerste instantie als lid via mijn vorige werkgever; KPN. In 2017 ben ik benaderd om zitting te nemen in het bestuur van SMA Regio Oost. Met veel enthousiasme en plezier heb ik samen met Ton Donderwinkel de regio uitgebouwd en hebben we leuke initiatieven opgetuigd.

De keuze om een actieve bijdrage te leveren aan SMA komt voort uit het feit dat SMA het salesvak centraal zet, inzet op kennis, kunde en vaardigheden. Daarnaast heb ik via SMA een mooi netwerk opgebouwd met vakgenoten om te sparren, elkaar te helpen en kennis te delen. Een mooie club mensen die dezelfde taal spreekt, dezelfde uitdagingen kent en van gezelligheid houdt 😉

Afgelopen jaar hebben we een bijvoorbeeld een Social Event georganiseerd in Regio Oost, waarbij het initiatief kwam vanuit twee leden van SMA regio Oost. Hoe gaaf is het als leden zich opwerpen om zoiets te organiseren. Met die spirit blijf ik mij graag inzetten voor SMA. Vanaf 2019 zijn naast Ton en ondergetekende, ook Robin Dennie en Ruben van den Burg tot het bestuur toegetreden. Samen met hen zetten wij in op een uitbreiding en professionalisering van de regio.

 

Naast het werk en de SMA

Balans tussen werk en prive vind ik belangrijk. Als resultaatgerichte wervelwind is het ook goed om af en toe rust te pakken, te ontspannen en thuis te zijn. Thuis is voor mij een heerlijke huis tegen de rand van de Veluwe aan in Arnhem, waar ik met veel plezier woon met mijn echtgenoot Hanne. Dichtbij het bos, maar ook de stad waar ik graag afspreek met vrienden en familie voor een hapje en een drankje.

Mijn hobby is interieurstyling, iets waar ik mijn creativiteit in kwijt kan en waar mensen om mij heen steeds meer advies vragen en ik in mijn vrije tijd graag help. Daarnaast probeer ik regelmatig te sporten, een sauna te bezoeken en verblijf ik meerdere keren per jaar graag in Portugal.

Wil je meer over mij weten of eens een bak koffie drinken voor een persoonlijke kennismaking?

Sales motto's

Salesmotto Emily Dobbe

Emily Dobbe

Sales en - accountmanager bij Karpi Group

Zonder wrijving geen glans

Meer lezen

Salesmotto Luciën Kamps

Sales Director EMEA West Planon Software

Stop met interessant te doen, wees geïnteresseerd!

Meer lezen

Harjan van Velthuizen

Salesmanager bij HSO

“Verkoop zo, dat een klant morgen weer bij je wil kopen. Je relatie met de klant moet oprecht, inhoudelijk en op basis van wederzijds vertrouwen zijn.”

Meer lezen

Salesmotto Christian Vijn

Salesmanager Xebia

Win-Win of geen akkoord!

Meer lezen

Manon van Valenberg

Teammanager New Business & Customer Succes Management, Infoland

Vrijheid, vertrouwen en verbinding

Meer lezen

Bianca Keijzer

Salesmanager, Centraal Beheer

Speel geen spel, maar speel

Meer lezen

Pourya Dadres

Account Executive, Zoom Video Communications

Selling is a craft. Be(come) an artist

Meer lezen

Olivier Rebollo

Business Development Manager voor West Europa

“Mensen doen zaken met mensen”

Meer lezen

Roy Coomans

Accountmanager Industrie

“Ken je klant door en door en zorg ervoor dat je klant jou kent”

Meer lezen

Annemarie Engels

Community Manager

“Connecting people drives sustainable business growth”

Meer lezen